Yanal ve Kocaman'ı solladı!

Sezon başı yaşanan Ersun Yanal krizinin ardından sürpriz bir şekilde dümene geçen İsmail Kartal, yardımcılıklarını yaptığı Aykut Kocaman ve Ersun Yanal’ı solladı.

Sarı-lacivertlilerde 2010-11 sezonunda Aykut Kocaman’ın yardımcısı olarak göreve başlayan İsmail Kartal, 3 sene birlikte çalıştığı Kocaman’ın sonrasında Ersun Yanal ile de geçen sezon birlikte teknik ekipte yer aldı. Bu süre zarfında 2 Şampiyonluk ve 2 Türkiye Kupası gören Kartal, birinci adam olduktan sonra başarı çıtasını yükseltmeyi başardı.

Aykut Kocaman ile 2010-11 sezonuna Trabzonspor’a karşı 3-2’lik yenilgiyle başlayan Fenerbahçe, 2012-13 sezonunda da TFF Süper Kupa’da Galatasaray’a 3-2 kaybetmişti. Aynı şekilde Ersun Yanal ile de Arsenal mağlubiyetleriyle işe başlayan sarı-lacivertliler, ligde Torku Konyaspor’a 3-2, Süper Kupa’da da yine Galatasaray’a 1-0 yenilmişti.

53 yaşındaki Kartal, ilk olarak Süper Kupa şanssızlığını kırıp sarı-kırmızılı ezeli rakibini devirdi. Ardından da lige Avrupa’da başarılı sonuçlar alan Karabükspor’u yenerek girdi. Kartal, Trabzon’daki 4 yıllık yenilmezlik serisini de sürdürdü.

Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları