Söz bitti, vakit geldi!

Kulübümüzün değerli başkanı Sayın Ali Koç'a açık bir çağrıda bulunuyoruz.

AÇIK ÇAĞRIMIZDIR...

Tüm dünyada eşine benzerine az rastlanır bir biçimde takımına, kulübüne sadık olan Fenerbahçe taraftarı bunları hak etmiyor.

Galatasaray ve Beşiktaş taraftarları, yardım kampanyalarında 5-10 milyon TL'leri bile göremezken 300-400 milyon TL'lik yardımları gözünü kırpmadan yapan bu cefakar ve vefakar taraftar kupaları hak ederken, uzun yıllar şampiyonluklara hasret bırakılıyor.

Bir sebebi hakemler, bir sebebi federasyon olabilir. Fakat Fenerbahçe bu noktada da güçlü olmak ve adaletin olmadığı yere adalet getirmek zorundadır. Bunu yapabilecek olanlar Fenerbahçe'de görev başına gelmelidir. Fenerbahçe sürekli hakkı elinden alınan kulüp olmamalıdır.

Sayın Başkanımız Ali Koç, seçildiği zaman 'Size şampiyonluk sözü vermiyorum' demiştir ancak yine Başkanımız Ali Koç 'Fenerbahçe'nin DNA'sı başarıdır' diyerek de gerçekleri dile getirmiştir.

Fenerbahçe, kendisinden katbekat ucuz maliyetlerle kurulmuş, birçok eksikle Kadıköy deplasmanına gelmiş bir Sivasspor'a kaybederek gelen altın fırsatı elinin tersiyle itmiştir. Futbolcular sahada beklediğimiz, istediğimiz mücadeleyi, futbolu gösterememiştir.

Kazanması halinde şampiyonluğa ulaşacak olan Fenerbahçe'nin futbolcuları, üzerinde taşıdıkları formanın ağırlığından ve büyüklüğünden, onlardan başarı bekleyen milyonlarca taraftarın gücünden habersiz gibi oynamıştır.

Fenerbahçe, son 3 sezonun belli dönemlerini ve son 2 sezonun en kritik bölümlerini teknik direktörsüz geçmiştir!

Soruyoruz Sayın Başkanım;

- Fenerbahçe, giydiği formanın hakkını veremeyen ve sahada lakayıt bir mücadelenin içerisinde olan futbolcuların kulübü müdür?

- Fenerbahçe, kaderinin belli olacağı ve milyonlarca TL'lik gelirin sebebi olan süreçleri neden vekaleten teknik direktörlerle geçirmektedir?

- Her ne kadar camiamızın önemli bir değeri olsa da Emre Belözoğlu, futbolu bıraktıktan sadece 1 yıl sonra en kritik süreçte teknik direktör olacak yeterlilikte ve tecrübede midir?

- Real Madrid, Barcelona gibi örneklerde efsane futbolcular 9 yaş altı takımından tecrübelenerek gelirken Fenerbahçe henüz futbolu yeni bırakmış bir evladına hemen görev vermeli midir?

- Anadolu kulüpleri dahi teknik direktör gönderip yine kendi bütçelerine uygun teknik direktör bulurken Fenerbahçe, 3 yılda kendi büyüklüğüne layık bir teknik direktör bulamayacak mıdır?

- Fenerbahçe'nin vizyonu bir sezonu altıncı, bir sonraki sezonu yedinci ve bu sezonu da üçüncü bitirmek üzerine mi kuruludur?

- Cebindeki 3 liranın 2'sini kulübüne vermekten sakınmayan taraftarın hak ettiği bu mudur?

- Fenerbahçe için her türlü maddi ve manevi fedakarlığı yapan sizin hak ettiğiniz sonuçlar bu mudur?

- Fenerbahçeli daha ne kadar sabredecek?

- Fenerbahçe'yi biz çok seviyoruz ve heybetinden yere göğe sığdıramıyoruz Sayın Başkanım. Vizyonumuzun ve gördüklerimizin bu heybetle doğru orantılı olması gerekmiyor mu?

Fenerbahçe taraftarı hak ettiği kadroları, hak ettiği teknik direktörleri görmek, hak ettiği şampiyonlukları yaşamak zorundadır Sayın Başkan.

Mutsuzluk Fenerbahçe taraftarının hakkı değildir!

Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları