Rize'de skandal 'VAR'

Çaykur Rizespor - Galatasaray maçında VAR ile yine skandal bir kararın altına imza atıldı.

Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile Galatasara yarasındaki karşılaşmada skandal bir ofsayt kararının altına imza atıldı.

Rizespor, Ali Sowe ile 60. dakikada eşitliği sağladı ancak yardımcı hakem hemen ofsayt bayrağını kaldırdı. 10 saniye VAR beklendi ve orta hakem Ozan Ergün golün geçersiz olduğunu duyurdu.

Ofsayt çizigi yayıncı kuruluşta 10 dakika sonra ekranlara geldi, VAR hakemi Sarper Barış Saka'nın ofsayt tespiti akıllara soru işareti oluşturdu.

Eski hakem Ahmet Çakar pozisyonla ilgili olarak "Torreira’nın pozisyonun penaltı olup olmadığını 3 dakika düşünen VAR hakemi ofsayt pozisyonunda hemen kararını verdi… Üstelik yayıncı kuruluş pozisyonun kararını 10 dakika sonra verdi, belki de içeride 5 santimi oynadılar! İddia ediyorum. 10 dakika içinde VAR odasındaki gayriahlaki insanlar montaj yaptılar, ileri geri ittirip bunu ofsayt olarak halkın gözüne soktular." yorumunu yaptı.


Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları