PSG'den Marquinhos'a ayrılık izni çıktı!

PSG, Marquinhos'un takımdan ayrılmak istemesi durumunda Brezilyalı savunma oyuncusuna izin verecek.

Paris Saint-Germain, Brezilyalı stoperi Marquinhos'a ayrılık iznini verdi.

L'Equipe'te yer alan habere göre, PSG, Marquinhos'un yeni sezonda kariyerinde yeni bir sayfa açmak istemesi durumunda 31 yaşındaki futbolcunun ayrılığına karşı çıkmayacak.

Marquinhos, geçen sezon da Paris Saint-Germain'deki geleceği konusunda bir süre karar verme dönemini girmiş ve Fransız ekibinde devam etme kararı almıştı.

PSG, Brezilyalı savunma oyuncusunun ayrılık ihtimaline karşılık alternatif çalışmalarına da başladı.

FENERBAHÇE İHTİMALİ

Son dönemde gerçekleştirdiği fırsat transferleri ile dikkat çeken Fenerbahçe, deneyimli yıldızın durumunu dikkatle takip ediyor. Sarı-lacivertlilerin, Marquinhos için adım atıp atmayacağı büyük bir merakla bekleniyor.

Paris Saint-Germain ile mevcut sözleşmesi 2028 yılına kadar devam eden Marquinhos, bu sezon 26 maçta 2 kez ağları havalandırdı.

Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları