Pato için kapılar kapandı mı?

Fenerbahçe'nin ilgilendiği iddia edilen ve son dönem performansı ile eleştiri oklarını üzerine çeken Brezilyalı Pato'ya hocası ve başkanı sahip çıktı

SUPERFB DIŞ HABERLER - Brezilya'nın Sao Paulo ekibinde forma giyen ve İtalyan basını tarafından Fenerbahçe ile anlaşacağı yazılan Pato hakkında hocası ve başkanı konuştu.

Takımının oynadığı son iki maça da yedek kulübesinde başlayan Pato'nun henüz hazır olmadığını ifade eden hocası Muricy Ramalho, "Bu taktiksel bir seçenek. Şu anki haliyle oynaması zor. Ancak sıkı çalışıyor, disiplinli ve iyi bir ortamda. Taktiksel olarak neden bir seçenek olmasın?" dedi.

Genç yetenek Alan Kardec'ten formayı kapmaya çalışan aynı zamanda Luis Fabiano, Ademilson ve Osvaldo gibi isimlerle mücadele eden Pato'dan övgüyle söz eden hocası, "Çok akıllı ve anlayışlı birisi. Tecrübeli bir oyuncu. Nasıl çalıştığını biliyorum. Kadroya girebilmek için eşsiz bir çaba gösteriyor." ifadelerini kullandı.

Başkan Carlos Miguel Aidar da Pato'nun durumunu değerlendirirken, "Henüz beklentilerimizi karşılamadı. Ancak çok iyi bir çocuk. Hala bunu başarabilmesi için şansı var" diyerek oyuncusundan ümidini kesmediğini işaret etti.

24 yaşındaki forvetin adı son günlerde özellikle İtalyan basını tarafından Fenerbahçe için yazılıyordu.



Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları