Miguel Crespo transferinde Fenerbahçelileri yıkan detay

Miguel Crespo transferinde Fenerbahçe'yi kara kara düşündüren detay! Sarı-Lacivertlilerin, Atletico Madrid'in astronomik teklifi karşısında neden ağırdan aldığı ortaya çıktı.

Vitor Pereira'nın Fenerbahçe'ye kazandırdığı Miguel Crespo, tüm futbol otoritelerinin yüzünü kara çıkardı. Birçok ismin 'Fenerahçe'nin futbolcusu değil' görüşünde birleştiği orta saha oyuncusu, kısa sürede gösterdiği etkili performansla takımın vazgeçilmezi haline geldi.

MİGUEL CRESPO'YA CİDDİ TEKLİFLER GELİYOR

Mücadeleci ruhu ve dinamizmiyle bir anda taraftarların sevgilisi haline gelen Miguel Crespo, transferin de gözdesi konumunda. Hatırlanacağı üzere Ali Koç devre arasında 25 yaşındaki futbolcu için ciddi bir teklif aldıklarını söylemiş ve "benim bile kafam karıştı" ifadelerini kullanmıştı.

FENERBAHÇE İŞİ AĞIRDAN ALIYOR

Birçok Avrupa kulübünün peşinde olduğu Miguel Crespo için reddedilemeyecek teklifler alan Fenerbahçe ise işi ağırdan alıyor. Bunun sebebi ise Portekizli orta saha oyuncusunun sözleşmesinde bulunan 'sonraki satıştan pay' maddesi.

SONRAKİ SATIŞTAN YÜZDE 20 PAY İDDİASI

Fenerbahçe'nin Atletico Madrid'den 15 milyon euroluk teklif alması beklenirken, Portekiz basını Miguel Crespo'nun sözleşmesiyle ilgili çok çarpıcı bir iddia ortaya attı. Habere göre Estoril'in Crespo'nun bir sonraki satışından yüzde 20 pay hakkı bulunuyor.

ESTORİL'E 3 MİLYON EURO DAHA

Buna göre Miguel Crespo transferinin 15 milyon euro karşılığında gerçekleşmesi halinde Fenerbahçe bu rakamın 3 milyon euroluk kısmını Estoril'e ödemek zorunda kalacak. Oyuncunun bonservisinin alındığı sırada Portekiz ekibine 1,5 milyon euro ödenirken böylece toplam bonservis maliyeti 4,5 milyon euroya çıkmış olacak.

"BİZE VİTOR PEREİRA'NIN HEDİYESİ"

Bu arada Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, dün Beyaz TV'de yaptığı açıklamada, "Miguel Crespo'yu nereden buldunuz dendi, oyuncu şimdi taraftarın en sevdiği isimlerden biri. Miguel Crespo bize Vitor Pereira'nın hediyesi" ifadelerini kullanmıştı.

MİGUEL CRESPO'NUN FENERBAHÇE KARNESİ

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla ligde 23 maça çıkan Miguel Crespo 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Sarı-Lacivertlilerle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 5 milyon euro.

Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları