Miguel Crespo: "Jesus ile daha ofansif"

Fenerbahçe'nin orta sahadaki başarılı isimlerinden Miguel Crespo, 5-4 sona eren Fatih Karagümrük karşılaşmasını değerlendirdi.

Fenerbahçe'de Miguel Crespo, 5-4 sona eren Fatih Karagümrük maçının ardından konuştu.

Crespo, "Bizler açısında zor bir maçtı. Temennimiz 3 puan almak üzerineydi. Bu amaçla, bu istekle oynayınca istediğiniz neticeyi alabiliyorsunuz. Takım arkadaşlarımı gösterdikleri performanstan dolayı kutluyorum" dedi.

Alanyaspor maçındakine benzer bir gol attığı hatırlatılan Portekizli futbolcu, "Benzer gol olabilir. O aksiyonda Joao Pedro ve Valencia koşularla bana alan yarattılar. Ben de kaleyi gördüğüm anda şut atmayı tercih ettim. Takıma katkı sağladığım için mutluyum" diye konuştu.

Bu sezon daha sık gol atması sorulan başarılı futbolcu, "Atmış olduğum golden dolayı mutluyum. Asist yapmaktan da aynı şekilde mutluyum. Geçen sezon böyle şut opsiyonları bulamayabiliyordum. Ama şu an çalıştığımız teknik adamla birlikte çok daha ofansif pozisyonda oynadığımı söyleyebilirim. Benim adıma çok daha fırsat oluşuyor bu yönde" yorumunu yaptı.

Milli takım için soru yöneltilen 26 yaşındaki futbolcu, "Ben elimden gelenin en iyisini her zaman ortaya koymaya çalışıyorum. İsmail ile birlikte güzel bir uyum yakaladığımızı söyleyebilirim. Diğer arkadaşlarım da aynı şekilde, çok iyi performans ortaya koyuyorlar. Kendi adıma sıkı bir şekilde çalışmalarımı sürdürüyorum. Milli Takım sorusuna gelecek olursak, performansımın en iyisini ortaya koymak istiyorum. Portekiz'de de oldukça iyi seviyede oyuncular var. Güzel bir hayal. Çalışmalarımı sürdürüp, Portekiz'de oynayabilmek adına çalışmalarımı sürdüreceğim." ifadelerini kullandı.

Crespo son olarak, "4 gol attı rakip, ama bizim açımızdan önemli olan galip gelmek adına 5 gol atmaktı. Biz de onu yaptığımız için mutluyuz." değerlendirmesini yaptı.

Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları