Mert Hakan Yandaş için sürpriz transfer iddiası!

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon başı Demir Grup Sivasspor'dan kadrosuna kattığı Mert Hakan Yandaş için sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. Almanya Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'un Mert Hakan'ı transfer etmek için harekete geçtiği öğrenildi.

Galatasaray derbisi galibiyetiyle kelimenin tam anlamıyla hayata dönen Fenerbahçe'de transfer iddiaları bitmiyor. İlk olarak Attila Szalai'nin Chelsea'ya gideceği dedikoduları, gündemdeki sıcaklığını korurken bir iddia daha ortaya atıldı.

Almanya Bundesliga'da Avrupa kupaları için mücadelesi veren Wolfsburg'un Mert Hakan Yandaş'ı izlemeye aldığı öğrenildi. Son haftalarda çıkış yakalayan 26 yaşındaki futbolcu için Alman kulübü, devre arasında teklif yapmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe'de çok mutlu olan Mert Hakan'ın bu teklife olumlu yanıt vermesi bekleniyor. Transfer için kaynak arayan Fenerbahçe yönetiminin de transfer için kolaylık sağlayacağı iddia edildi.

Bir dönem sarı-lacivertlilerden gönderilmesi düşünülen isimlerin başında yer alan Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe'de 50 maça çıkarken 5 gol ve 3 asistlik bir katkı sağladı.

Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları