Suudi Arabistan Ligi'nin 30. haftasında Al Nassr evinde Al Ahli'yi 2-0 mağlup etti.
Mücadelenin bitiş düdüğüyle birlikte iki takım futbolcuları arasında gerilim yaşandı.
Al Ahli'de forma giyen milli futbolcumuz Merih Demiral, kendisine maçta çok sert müdahalede bulunan Kingsley Coman'ın bitiş düdüğüyle birlikte üzerine yürüyünce araya görevliler girdi.
Al-Nassr'ın, Al Ahli'yi 2-0 yendiği maç sonrası Merih Demiral ile Kingsley Coman arasında gerginlik yaşandı.
Sebebi Coman'ın Merih'e çift dalması!📹pic.twitter.com/B1YkoE4iUr
— Sporxtv (@sporxtv) April 29, 2026
Merih Demiral ile maç sonu Kingsley Coman arasında yaşananlar...pic.twitter.com/wpH6qrQShN https://t.co/dScPQm3g0S
— Sporxtv (@sporxtv) April 29, 2026
MADALYASINI GÖSTERDİ
Al-Nassr futbolcularının Merih Demiral'ı kışkırtan hareketleri sonrası milli futbolcu, Asya Şampiyonlar Ligi madalyasını Al Nassr taraftarlarına gösterdi.
"AYAĞIMIN DURUMUNA BAKIN!"
Demiral stadyumdan çıkarken ise basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Ayağımın durumuna bakın! AYağım kırılacaktı! Herkes Al Nassr'ın şampiyon olması için yardım ediyor. Herkes Al Nassr'ın kupa kazanmasını istiyor. Bu utanç verici. Elhamdülillah, Al Ahli her zaman kimsenin yardımı olmadan kazanıyor." dedi.
Merih Demiral: "Ayağımın durumuna bakın! AYağım kırılacaktı! Herkes Al Nassr'ın şampiyon olması için yardım ediyor. Herkes Al Nassr'ın kupa kazanmasını istiyor. Bu utanç verici. Elhamdülillah, Al Ahli her zaman kimsenin yardımı olmadan kazanıyor."pic.twitter.com/HfS5afXyyc
— Sporxtv (@sporxtv) April 29, 2026 MERİH DEMİRAL'DAN PAYLAŞIM!
Merih Demiral X hesabından madalyasını tribünlere gösterdiği anları paylaşarak, "İlk kez stadyumlarında bir Şampiyonlar Ligi madalyası var" ifadelerine yer verdi.
Merih Demiral'ın paylaşımı👇 https://t.co/2DxZuia0JS
— Sporx (@sporx) April 29, 2026