Mağlubiyetin faturası Yanal'a kesildi

Sarı-lacivertlilerde, Galatasaray yenilgisi ve son dönemdeki düşüşün sonrasında Başkan Ali Koç ve yönetim; faturayı tamamen teknik heyete kesti. Yönetim artık teknik heyetten umudu kesmiş durumda.

Sarı-lacivertlilerde, Galatasaray yenilgisi ve son dönemdeki düşüşün sonrasında Başkan Ali Koç ve yönetim; faturayı tamamen teknik heyete kesti. İlk dakikadan son dakikaya kadar etkisiz oynayan sarı-lacivertli takımda Ersun Yanal’ın hamleleri ve kararları eleştirdi.

Hasan Ali Kaldırım’ı sakat sakat oynatıp daha uzun süre sahalardan uzak kalmasına sebebiyet vermesi, stoperde Jailson ısrarı, tüm sezon adeta yüzüne bile bakmadığı Tolgay Arslan’ı sezonun en önemli maçında ilk 11’de oynatması, ön libero Tolga Ciğerci’yi sürekli sol kanatta kullanması, takımdan ayrılan Rami’nin yanısıra M.Ekici ve Zajc’ı da hiç kullanmamasına yönelik yönetim içinde de eleştiriler söz konusu oldu.

İstifa bekleniyor

Fenerbahçe’de maçın ardından istifa iddiaları ortaya atılsa da teknik direktör Ersun Yanal görevinin başında olduğunu söyledi.

Yönetim ise artık teknik heyetten umudu kesmiş durumda. Deneyimli teknik adamın sorumluğu alıp istifa etmesi bekleniyor. Ancak Ersun Yanal mevcut durumdan sadece kendisinin değil yönetimin de suçlu olduğunu düşünüyor.

Yanal’ın sezon başından bu yana yönetimi transferlerle alakalı uyardığı ifade edildi. Stoper transferinin geç yapılması, sol bek alınmaması, Vedat Muriç’e iyi bir yedek alınmaması gibi birçok yanlış nedeniyle Yanal’ın da yönetime tepkili olduğu vurgulandı.

Görevinin başında

Galatasaray yenilgisi sonrası Fenerbahçe’de gözler dünkü antrenmandaydı. Ancak sarı-lacivertliler Antalyaspor maçının hazırlıklarına Ersun Yanal yönetiminde başladı. Derbide İlk 11’deki oyuncular yenileme çalışmaları yaparken, diğer futbolcular kuvvet çalışması gerçekleştirdi. Akıbeti merak edilen Ersun Yanal, Samandıra’da görevinin başında bulundu.

Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları