Kocaman'ın hakem sözleri: "Normal"

Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman, Galatasaray ile oynanan derbi maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman, Galatasaray ile oynanan derbi maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Kocaman'ın sözleri şu şekilde; Her iki taraf için de kazanmak ya da kaybetmemek adına söylenecek şeyler var. İlk yarıda düzenimizi koruduğumuz bir dönemdi, maçı kendi lehimize çevirebilirdik. İkinci yarı ise beklentilerimizin tam tersine oldu, Galatasaray bizim zaaflarımızı daha iyi değerlendirdi. Kırmızı karttan sonra isem oyunun kontrolünü elimize aldık ama pozisyon yakalayamadık. Kazanamadığımız için mutsuzuz" 

Cüneyt Çakır'ın kararları hakkında da konuşan Kocaman, "Hakemlere biraz da olsa hak vermemek insafsızlık olur. Genel olarak şu var; ne olursa olsun ortada bir karar var, herkeste "bize versin" duygusu var. Bizim aleyhmize çok net kararlar vardı ancak şu ortamı görünce diyecek bir şey bulamıyorum. Attığımız gol gri bir pozisyon olabilir, penaltı pozisyonu grinin biraz ötesinde olur. Galatasaray'ın da aynı şekilde. Hakem, oyunu olağan akışına bırakmaya çalıştı, ritim kaçıyor ama hakemin kafasında "şu takım kazansın" şeklinde bir düşünce yoktu" şeklinde konuştu. 

Kocaman'ın sözleri;
"Puan ortalamamızı yükseltmek için çalışacağız. Rakiplerin puan kayıplarını bekleyeceğiz. Galatasaray'ın puan ortalaması düşecektir. Ligin 3 puanlık döneminden itibaren tarihsel şekline baktım ve böyle olduğunu gördüm. Oyun ve skor kalitemizi üst seviyeye çıkaracağız. Yabancı sayısı arttıktan sonra takımlar kadrolarını iyi yabancılarla güçlendirdiler. Aynı şekilde güçlü takımlarla rakiplerimiz de oynayacak ve puan takımları normale dönecektir"

"İki takım 100 yıldır defalarca kez karşılaştı ve birbirlerini yendiler. Yenmemiz kadar yenilmemiz de mümkündü. Kulübün üzerinde negatif algı var, koptu, kopacak... Mağlup olsaydık bile son güne kadar yarışın içerisinde olacaktık. Hiç bir gün bu inancımı kaybetmedim. Puan farkının devre arasına kadar ineceğini düşünüyorum. Bu konuda bilgim yok, tahminim var. Hiçbir kuşkum da yok"

Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları