Jose Mourinho, Almanya'daki gurbetçilere iletişim hizmeti veren FenerTalk'ın tanıtım yüzü oldu.
Almanya'daki gurbetçilere iletişim hizmeti veren FenerTalk'ın tanıtım yüzü Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho oldu.
Yönetici Burak Çağlan Kızılhan, FenerTalk projesine önem verdiklerinin altını çizerek, "Avrupa'nın en büyük mobil iletişim şirketlerinden birisi olan Telefonica ile Almanya'da yaşayan taraftarlarımız için FenerTalk projesini hayata geçiriyoruz. Yüksek teknoloji, kesintisiz hizmetiyle en yüksek standartları sağlayacak. Almanya'daki taraftarlarımız inanıyorum ki cep telefonlarında FenerTalk kullanacaklardır" diyerek yapılan anlaşmayı duyurmuştu.
Portekizli teknik adamın "FenerTalk kullan, takımınla kazan" sloganı ile tanıttığı kampanyaya Almanya'da ilginin giderek tavan yaptığı duyuruldu.