İlker Yağcıoğlu: "Yanal sezonu tamamlayamaz"

Spor yazarlarından İlker Yağcıoğlu, Galatasaray'a Kadıköy'de 3-1 yenildiğimiz maçı kaleme aldı.

Spor yazarlarından İlker Yağcıoğlu, Galatasaray'a Kadıköy'de 3-1 mağlup olduğumuz maç hakkında yazdı. İşte Yağcıoğlu'nun yorumları...

"F.BAHÇE BEKLENENİ YAPAMADI"

Maçtan önceki beklentilerin aksine oyuna daha etkili başlayan taraf Galatasaray oldu. Fenerbahçe iç sahadaki en büyük silahı olan baskılı, tempolu ve coşkulu oyunu sahaya bir türlü yansıtamadı. İlk 6 dakikada Onyekuru ile yakalanan fırsatlar Fatih hocanın dersine iyi çalıştığının göstergesiydi. Fenerbahçe'nin puan kaybettiği maçlarda defansın arkasına atılan her top etkili olmuştur. Galatasaray da bu taktiği denedi ve başarılı oldu.

"SEBEBİ ÜÇ OYUNCU ISRARI!"

Gustavo, Emre ve Rodrigues'in yokluğunda F.Bahçe'nin sahaya kalite koyamaycağı aşikardı. Ama hiç olmazsa mücadele anlamında G.Saray'a zorluk çıkarabilirlerdi. Hasan Ali ve Tolgay iki hazır olmayan oyuncu Ersun Hoca'nın Tolga ısrarı F.Bahçe'nin kötü futbolunun nedenleriydi.

"ERSUN HOCA SEZONU TAMAMLAYAMAZ"

Şampiyonluk yarışından kopmamak için muhakkak kazanılması gereken maçı 20 yıllık bir serinin ardından mağlup tamamlamak, bu sezonu da kaybetmek anlamına gelir. Ersun hocanın sezonu tamamlayamaz!.

 

Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları