Fenerbahçe'de Fernandao için seferberlik!

Fenerbahçe Bursa'dan yılda 400 bin Euro alan Fernandao'ya 2.5 milyon Euro teklif edecek.

Fenerbahçe Bursa'dan yılda 400 bin Euro alan Fernandao'ya 2.5 milyon Euro teklif edecek. Bursaspor bu oyuncu için 5 milyon Euro ödemediği takdirde yönetim Atletico Paranaense ile görüşmelere başlayacak

Fenerbahçe dış transfer için kolları erken sıvadı... Sarı-Lacivertli yönetim Bursaspor'da gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üstüne çeken Brezilyalı futbolcuyu transfer etmek için ince bir strateji izleyecek. Bursaspor'un Brezilya'nın Atletico Paranaense kulübünden 1.5 yıllığına kiraladığı golcü futbolcunun Bursaspor'la olan kiralık sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Bursaspor daha önce yapılan anlaşma gereğince bu futbolcu için 5 milyon Euro öderse Fernandao'nun bonservisini alarak renklerine bağlayabilecek.

ŞARTLAR ZORLANACAK 
Ancak Bursaspor'un bu rakamı ödeyeceğini kesinlikle düşünmeyen yönetim Yeşil- Beyazlı kulüpten yıllık 400 bin Euro gibi düşük bir rakam alan Brezilyalı futbolcuya yıllık 2.5 milyon Euro ödemeyi planlıyor. Fernandao'nun Fenerbahçe'nin kendisiyle ilgilendiğini bildiği ve bu yüzden bu transfere çok sıcak baktığı gelen bilgiler arasında Ancak Bursaspor bu oyuncu için 5 milyon Euro bonservis bedeli verirse, Sarı-Lacivertli yönetim Brezilyalı futbolcudan vazgeçmeyi yine düşünmüyor. Bu takdirde yönetimin Bursaspor'a 7 milyon Euro gibi bir teklif sunabileceği gelen bilgiler arasında. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Fernandao'yu çok istediği ve bu oyuncu için ne pahasına olursa olsun şartları zorlayacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

İSMAİL KARTAL'IN GÖZÜ ONDA
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın en büyük gözdesi olan Fernandao'nun özellikle istendiği öğrenildi. Kartal'ın Aziz Yıldırım'la yaptığı görüşmede, "Onu transfer edersek büyük bir iş gerçekleştiririz. Fernandao, bize Avrupa'da da çok büyük katkı sağlar" dediği gelen bilgiler arasında yer alıyor.



Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları