"Fenerbahçe, Ze Luis için Porto ile anlaştı"

Golcü futbolcunun 1 yıllığına kiralanması ve zorunlu satın alma maddesi konusunda Porto ile anlaşma sağlandı. Ze Luis'in hafta sonuna kadar İstanbul'da olması bekleniyor

Fenerbahçe'de ligde oynanan ve 0-0 berabere biten Hatayspor maçından sonra forvet sorunu iyice dillendirilmeye başlanmıştı. Vedat Muriqi'in Lazio'ya satılmasının ardından o bölgedeki boşluğun doldurulması için birçok yıldız isimle görüşmeler yapılırken, sarı-lacivertli kulüp sonunda yılan hikâyesine dönen santrfor transferine noktayı koydu.

"PORTO İLE ANLAŞILDI"

Sarı-lacivertliler, Porto'da forma giyen Ze Luis'i kadrosuna kattı. 29 yaşındaki oyuncu için kulübü Porto ile yapılan pazarlıklar dün mutlu sonla bitti. Fenerbahçe, Yeşil Burun Adalı futbolcuyu zorunlu satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiralamak için Portekiz ekibiyle anlaştı.

OPSİYONU 6 MİLYON EURO

Tecrübeli golcü ile de 3 yıllığına sarı-lacivertli formayı giymesi konusunda el sıkışıldı. Satın alma maddesindeki rakamın 6 milyon Euro civarı olduğu öğrenilirken, Ze Luis'in hafta sonuna kadar sağlık kontrolünden geçmek ve resmi imzayı atmak için İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

TIKLA TRANSFERİNİ YAP, KADRONU KUR!

Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları