Fenerbahçe'ye milli futbolcudan müjdeli haber

Fenerbahçe'de sakatlığını atlatan İsmail Yüksek takımla antremana katıldı. Teknik Direktör Jose Mourinho'nun kalmasını istediği milli futbolcunun, Feyenoord karşısında kadroda yer alması bekleniyor.

Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan milli futbolcu İsmail Yüksek, iyileşme sürecini tamamlayarak takımla çalışmalara başladı.

26 yaşındaki ön libero, yeniden form tutarak tam kapasiteyle sahalara dönmeye hazırlanıyor.

KADRODA OLMASI BEKLENİYOR

Tedavi süreci başarıyla tamamlanan İsmail'in, fiziksel olarak hızla toparlandığı ve teknik heyetin gözetiminde özel bir program uygulandığı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin Feyenoord ile oynayacağı hazırlık maçında ise kadroda yer alması bekleniyor.

FENERBAHÇE'DE KALIYOR

Son dönemde İsmail Yüksek'in adı transfer iddialarıyla anılsa da, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun milli oyuncuyu takımda tutmak istediği öğrenildi.

Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları