Fenerbahçe'de 45 milyon avroluk ayrılık planı

Fenerbahçe’de Oosterwolde, Fred ve Archie Brown’un ayrılığı gündemde. Yönetim, üç isimden 45 milyon avro gelir hedefliyor.

Başkanlık seçiminin ardından yeni sezon kadro planlamasına hız veren Fenerbahçe'de, takıma yapılacak takviyelerin yanı sıra ayrılacak isimler de yönetimin gündemini meşgul ediyor. Başkan Aziz Yıldırım ve kurmayları, takımdan ayrılma talebinde bulunan üç önemli oyuncunun geleceğini değerlendirirken, bu süreçten elde edilecek finansal beklentileri de belirledi. Sarı-lacivertli yönetimin; Jayden Oosterwolde, Fred Rodrigues ve Archie Brown'un transferlerinden toplamda 45 milyon avroluk bir gelir beklediği öğrenildi.




İNGİLTERE'DEN BROWN'A YAKIN TAKİP

Geçtiğimiz sezon başında Belçika ekibi Gent'ten 8 milyon avro bedelle kadroya katılan Archie Brown da ayrılık listesinde yer alıyor. 24 yaşındaki İngiliz sol beke Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest'ın ciddi ilgi gösterdiği, Fenerbahçe'nin ise bu transfer görüşmelerinde 15 milyon avro talep edeceği belirtildi. Sarı-lacivertli formayla bu sezon 38 maça çıkan ve 5 gol, 7 asistlik katkı sağlayan 1,90 boyundaki savunmacının sözleşmesi Haziran 2028'de sona eriyor.

Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları