Enner Valencia, gollerine devam ediyor!

Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Enner Valencia, 35 yaşında bile gollerine devam ediyor.

Dünya Hazırlık Maçları kapsamında Ekvador ile ABD kozlarını paylaştı.

Fenerbahçe’nin eski golcüsü Enner Valencia, karşılaşmada ağları sarsarak bir kez daha adından söz ettirdi. Tecrübeli futbolcunun milli takım performansı ise dikkat çekici rakamlara ulaştı.

MAÇ BERABERLİKLE SONUÇLANDI

Teksas’taki Q2 Stadyumu’nda oynanan mücadele 1-1’lik eşitlikle sona erdi. ABD’nin golünü 71. dakikada Balogun kaydederken, Ekvador’un golü ise 24. dakikada Enner Valencia’dan geldi.

Kariyerini Meksika ekibi Pachuca’da sürdüren yıldız futbolcu, eski günlerini aratmayan bir performans ortaya koydu.

VALENCIA’DAN KLAS VURUŞ

Orta sahada aldığı topla rakip savunmayı geçen Valencia, ceza sahasına girer girmez kaleciyle karşı karşıya kaldı. Soğukkanlı bir şekilde topu kalecinin sağına gönderen tecrübeli golcü, skoru 1-0’a taşıdı.

Bu golle birlikte Valencia, milli formayla istikrarlı performansını sürdürdü.

MİLLİ TAKIMDA REKOR YOLUNDA

Ekvador Milli Takımı’nın en golcü isimlerinden biri olan Enner Valencia, bugüne kadar toplam 47 gole imza attı ve 14 asist yaptı. Takımının hücum hattındaki en önemli silahı olmaya devam eden deneyimli forvet, ülkesinde büyük takdir topluyor.

Valencia’nın bu form grafiğini sürdürmesi halinde, Ekvador tarihinin en üretken oyuncularından biri olarak kariyerine yeni bir sayfa eklemesi bekleniyor.

Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları