Dominik Livakovic, Türkiye'de ilk kez Sporx'e konuştu

Fenerbahçe'nin yıldız kalecisi Dominik Livakovic, Türkiye'deki ilk röportajını Sporx.com'a verdi ve birbirinden özel açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin Hırvat yıldızı Dominik Livakovic, Türkiye'deki ilk röportajını Sporx.com'a verdi. Livakovic, Sporx'ten Hakan Celep'in sorularını büyük bir samimiyetle yanıtladı.

LIVAKOVIC: ÖNE ÇIKANLAR

* Fırsatım olsa günde 10 saat antrenman yapardım.

* Luka Modric'e sordum 'Fenerbahçe'ye git' dedi.

* Dinamo Zagreb, Fenerbahçe isteğime saygı duydu.

* Kadıköy'e çıkınca her şeyi anladım.

* Penaltılardaki başarımın bir sırrı var.

* Derbide Fenerbahçeliler'i gururlandırmak istiyoruz.

* Volkan Demirel, bize yüksek bir standart miras bıraktı.

* Şampiyonluk baskısı bir motivasyon

"FIRSATIM OLSA 10 SAAT ANTRENMAN YAPARDIM"

Futbol oynamaya nasıl başladın? Eğitimli bir aileden geliyorsun ve senin futbol oynama kararın hakkında ne düşünmüşlerdi?

Dominik Livakovic: "Spor, benim için çok küçük yaşlardan beri her zaman bir tutku olmuştur. Zadar sokaklarında, okulda arkadaşlarımla futbol oynadığımı ve oynamak için her fırsatı değerlendirdiğimi hatırlıyorum. Fırsatım olsa günde 10 saat antrenman yapardım. Başlangıçta, Zadar basketbolla tanındığı için basketbol oynamaya başladım ama futbola olan sevgim ağır bastı. Aileme gelince, evet eğitime çok değer veriyorlar ama futbola olan tutkumu ve aidiyetimi erkenden fark ettiler. Her zaman beni inanılmaz derecede desteklediler."

"MODRIC 'F.BAHÇE'YE GİT' DEDİ!"

Milli takımdaki arkadaşların Fenerbahçe'ye transferin hakkında neler söyledi? Luka Modric, Ivan Perisic gibi isimlerle konuştun mu?

Dominik Livakovic: "Milli takımdaki arkadaşlarım Fenerbahçe'ye transfer olduğumu duyduklarında çok sevindiler. Hemen hemen hepsi bana tebrik mesajları gönderdiler. Luka Modric ile transferden önce konuştum. Modric, "Fenerbahçe senin için harika olur. Hedefleri olan, tarihi çok zengin olan, çok büyük bir kulüp" dedi. Luka'yı uzun süredir tanıyorum ve benim en yakın arkadaşlarımdan biri. Sık sık futbol hakkında sohbet ediyoruz."







Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları