Domenico Tedesco için geri dönüş açıklaması!

Domenico Tedesco'nun menajerlik ajansı CAA Base, İtalyan teknik adamın daha önce görev yaptığı Rusya'ya geri dönebileceğini açıkladı. Öte yandan Tedesco için İtalya'dan Bologna iddiası gündeme geldi.

Fenerbahçe'den ayrılan Domenico Tedesco için Rusya açıklaması gündeme geldi.

MENAJERLİK AJANSINDAN AÇIKLAMA

Tedesco'nun menajerlik ajansı CAA Base, İtalyan teknik adamın daha önce görev yaptığı Rusya'ya geri dönebileceğini duyurdu.

CAA Base'den yapılan açıklamada, "Domenico Tedesco'nun Rusya Ligi'ne dönüşü şu anda acil ve gündemde olan bir konu değil. Tedesco şu anda toparlanma sürecinde ancak bu, bir noktada yeniden bir şeyler olabileceği ihtimalini ortadan kaldırmıyor. Neler olacağını göreceğiz." denildi.

Tedesco, Rusya'da daha önce 2019-2021 yılları arasında Spartak Moskova'da görev almıştı.

FENERBAHÇE PERFORMANSI

Fenerbahçe'de geride kalan sezonda 45 maçta takımın başında sahaya çıkan 40 yaşındaki Tedesco, 26 galibiyet, 12 beraberlik ve 7 mağlubiyet yaşadı.

BOLOGNA İDDİASI

Öte yandan Domenico Tedesco için İtalya'dan Bologna iddiası gündeme geldi.

Di Marzio'nun haberine göre, Tedesco, Bologna'nın yeni teknik direktör adayları arasında yer alıyor.

Tedesco için daha önce de Eintracht Frankfurt iddiası gündeme gelmişti.

Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları