Alves için F.Bahçe'den yeni karar!

Fenerbahçe Yönetimi, gözden çıkarılan Bruno Alves için yapılan teklifleri beğenmedi.

Galatasaray derbisinde gördüğü kırmızı kartın ardından gözden düşen ve kendisine kulüp bulması söylenen Bruno Alves’in birçok taliplisi olduğu belirtildi.

Portekizli oyuncu için Fenerbahçe Yönetimi’nin kapısını çalan kulüplerin önerdiği rakamlar ise beklentinin çok altında kaldı. Alves’i ara transfer döneminde kadrosuna katmak isteyen takımların menajerler aracılığıyla sarı-lacivertli kulüple temas kurduğu ancak yönetimin kafasındaki bonservis ücretini şu ana kadar kimsenin vermediği öğrenildi.

ÜCRETİ DE ENGEL

Tecrübeli oyuncu için geçen sezon Zenit Kulübü’ne 5 milyon euro bonservis bedeli ödeyen sarı-lacivertliler bu miktara yakın bir öneri olması durumunda Bruno Alves’i satmayı düşünüyor. Portekizli yıldız, 2010 yılında Porto’dan Zenit’e transfer olurken kendisini için ödenen 22 milyon euro bedelle en pahalı savunmacı unvanını almıştı.

Alves’in yıllık 2.5 milyon euro garanti ücret alması da transferindeki en büyük engel konumunda. Şu ana kadar hiçbir kulüp buna yakın bir ücreti Portekizli futbolcuya öneremedi. Yaşanan bu durum sonrası Alves ile aradaki buzları her geçen gün eriten teknik heyet ve yönetimin oyuncunun kalması yolunda karar alabileceği bildirildi.

Gerek beklenen tekliflerin olmaması, gerekse de futbolcunun hatasını anlaması sebebiyle affedilme durumunun söz konusu olabileceği, teknik heyetin özellikle ligin ikinci yarısında kızışacak şampiyonluk yarışıda Alves’e ihtiyaç duyabileceği ifade edildi.



Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları