Fenerbahçe'den Alexis Sanchez hamlesi

Fenerbahçeli idareciler, Galatasaray'ın yaz transfer döneminde kadrosuna katmak istediği yıldız için temaslara başladı.

Fenerbahçe, Marsilya forması giyen Alexis Sanchez'i kadrosuna katmak için harekete geçti. Sarı lacivertliler, bu sezon Fransız ekibinde iyi bir performans sergileyen yıldız oyuncu için tüm şartları zorlama kararı aldı.

Sezon başında Marsilya ile 1 senelik sözleşme imzalayan Sanchez'in de transfer olumlu yaklaştığı belirtildi. Ancak Marsilya'nın Sanchez'i devre arasında kolay kolay bırakmasının zor olduğu aktarıldı. Yönetimin, transferin ocak ayına yetişmesi için büyük çaba sarf ettiği ifade edildi.

Ancak Sanchez hamlesinin sezon sonuna da kalabileceği iddia edildi. Fenerbahçe'nin, Marsilya ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Sanchez'i sezon sonunda bedelsiz olarak kadrosuna katması da planlar dahilinde. Transferin ocak ayında gerçekleşmesi durumunda belli bir bonservis ücreti ödenecek.

FENERBAHÇE'YE SICAK

Yaz ayında Galatasaray'ın da gündemine gelen Şilili forvet, Marsilya'ya gitmeyi tercih etmişti. 33 yaşındaki futbolcunun, sarı lacivertlilere sıcak baktığı ve uzun süreli sözleşme yapılması durumunda Türkiye'ye geleceği öne sürüldü.

2 MİLYON EURO ÖDEME PLANI

Bu doğrultuda Fenerbahçe'nin, yıldız oyuncu için ocak ayında 2 milyon Euro bonservis ücreti ödemeyi planladığı öne sürüldü. Jorge Jesus'un da transferin gerçekleşmesi durumunda mutlu olacağı ifade edildi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

1.69 boyundaki Alexis Sanchez, bu sezon Marsilya formasıyla 10 maçta görev aldı. Sanchez, 10 karşılaşmada 5 gol attı. 

 
Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları