Flaş! Chicarito seferi başlıyor

West Ham United’ın “Küçük Bezelye” lakaplı yıldız golcüsü Hernandez, menajeri tarafından F.Bahçe’ye önerildi. Sarı Lacivertliler, Meksikalı golcü için limitleri zorlama kararı aldı.

West Ham United’ın “Küçük Bezelye” lakaplı yıldız golcüsü Hernandez, menajeri tarafından Fenerbahçemiz'e önerildi. Kulübümüz, Meksikalı golcü için limitleri zorlama kararı aldı.

İKİ GOLCÜDEN BİRİ GİDECEK

Gözlerin forvet transferine çevrildiği Fenerbahçemiz'de, Javier Hernandez sesleri…

Daha önce Beşiktaş’ın ilgilenip yüksek maliyeti nedeniyle anlaşma sağlayamadığı Meksikalı golcü, kulübümüze önerildi. Premier Lig ekiplerinden West Ham United forması giyen 30 yaşındaki golcünün maliyet raporunu isteyen Ali Koç yönetimi, beklemeye geçti.

Kulübüyle Haziran 2020’ye kadar sözleşmesi bulunan Chicharito’nun transferi için Slimani ve Soldado’dan birinin ayrılması gerekiyor.

MATA’YLA TEMAS KURULMADI

FB TV’DE katıldığı camiaya sesleniş programında ser verip sır vermeyen Başkan Koç’un, Hernandez önerisine sıcak baktığı öğrenildi. Sportif direktör Damien Comolli, Ada’da hem bu futbolcu için hem de bir orta saha oyuncusu için temaslarını sürdürüyor. Öte yandan, ismi Fenerbahçemizle anılan Manchester United’ın İspanyol yıldızı Juan Mata’yla herhangi bir temasın kurulmadığı aktarıldı.

Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları