Filede G.Saray'a şans tanımadık!

Sultanlar Ligi'nin 5.haftasında Fenerbahçe'miz ile Galatasaray dev derbide karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımımız, Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 5.hafta kapanış maçında Burhan Felek Voleybol Salonu’nda Galatasaray’ın konuğu oldu. Sarı Melekler; 18-25, 25-17, 14-25, 23-25 setler sonucu maçı 3-1 kazandı ve ligde 5’te 5 yaptı.

Yönetim Kurulu Üyelerimizden Selim Kosif’in de izlediği müsabakaya Takımımız; Dicle Nur Babat, Polina Rahimova, Polen Uslupehlivan, Nootsara Tomkom,  Eda Erdem Dündar, Mia Jerkov altısıyla başladı.

Ev sahibi ekibin 2 sayılık serisiyle başlayan mücadelede Takımımı; Rahimova, ve Dicle ile öne geçti. Eda’nın servis hatalarıyla 6-6’da eşitlenen karşılaşmada teknik mola 11-12 Sarı Meleklerin üstünlüğüyle geçildi. Molanın ardından iyi servisler atan Takımımız, Pereira ve Rahimova ile farkı 4 sayıya yükseltti: 13-17. Kalan bölümde avantajını koruyan Fenerbahçemiz,  seti 18-25 kazandı.

Pereira’nın blok sayısıyla başlayan ikinci sette karşılıklı sayıların ardından Polina’nın hücum hatası sonucu ev sahibi ekip 6-4 öne geçti. Bu bölümde basit hataların önüne geçemeyen Takımımız, teknik molaya 12-6 geride girdi. Moladan; Eda ve Pereira’nın sayılarıyla dönen Takımımız, skoru 14-11’e getirdi ve rakip takım mola aldı. Kalan bölümde basit hataların önüne geçemeyen ekibimiz, seti 25-17 kaybetti.

Ev sahibi ekibin sayısıyla başlayan üçüncü sette 4-4’lük eşitliğin ardından skor avantajını eline geçiren Takımımız, teknik molaya 8-12 önde girdi. Moladan da sayıyla dönen Sarı Melekler, özellikle son bölümde rakibini tam anlamıyla domine etti ve seti 11 sayı farkla 14-25 kazandı: 1-2.

Ev sahibi Galatasaray’ın iyi servislerle başladığı üçüncü sette, 3 sayılık serinin ardından Jan de Brant’tan mola geldi. Moladan Eda ve Pereira’nın sayılarıyla dönen ekibimiz, ilerleyen bölümde yakaladığı 3 sayılık seri ile farkı 1’e indirse de Rabadzhieva’nın sayısı skoru 11-9 yaptı. Teknik molası 12-9 sarı kırmızılı ekibin üstünlüğüyle geçilen mücadelede Polen’le 13-13’te eşitliği yakalayan ekibimiz, Pereira ile de öne geçince sarı kırmızılı ekip mola aldı: 13-14. Mola dönüşü 15-15’in ardından Jerkov ve Polen’le bulduğu 3 sayılık seriyle avantajı eline geçiren Sarı Melekler, basit hatalar yapınca 20-19 geri düştü. Kalan bölümde avantajı tekrara eline geçiren ekibimiz, seti 25-23, maçı da 3-1 kazandı.
Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları