Fener'den gurbetçi taarruzu!

Bu çerçevede scout ekibi ve teknik direktör Ersun Yanal ciddi bir mesai harcıyor.

Sarı-lacivertli takımın öncelikli ihtiyacı golcü olacak. Kiralık olarak forma giyen Islam Slimani, sezon bitiminde Leicester City’ye dönüyor. Sözleşmesi devam eden Michael Frey ise kadroda düşünülmüyor.

Roberto Soldado’nun sözleşmesi de bitiyor.Bu nedenle bu bölgeye en az iki takviye yapılacak. Bu nedenle hem gelecek vaat eden hem de hazır ve doğrudan takıma katkı sağlayacak isimler üzerinde duruluyor.

Yabancı kontenjanın kısıtlanma ihtimali de söz konusu olduğu için yerli oyuncuların değeri de daha da artacak. Bu nedenle yönetim Wolfsburg forması giyen Yunus Mallı’yı transfer etmek istiyor. Mainz’daki çıkışının ardından futbolcu 12 milyon euro bonservis bedeli ile bu kulübe transfer olmuştu.

Geçen sezon 31 maçta forma giyen futbolcu bu sezon ise 14 lig maçında görev aldı. Bu maçların da 5’ine ilk 11’de başladı.

Benzer şekilde stopere de ihtiyaç duyan yönetimin bu çerçevede Ömer Toprak’ın gündemine aldığı öğrenildi. Skrtel ve Neustadter sezon sonunda ayrılacak. Bu nedenle bu bölgeye takviye gerekiyor.

Tecrübeli ve yerli statüsünde oynayan Ömer Toprak’ın da bu nedenle gündemde olduğu kaydedildi. Bu sezon B.Dortmund ile 7 lig maçına çıkan tecrübeli futbolcu eskisi kadar süre bulamıyor.

 

Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları