Fenerbahçemizi 4 zorlu maç bekliyor...

Geçen sezonki felaket tablonun ardından yeni sezona mutlak şampiyonluk hedefiyle başlayan Fenerbahçemizde işler pek iyi gitmiyor. 13 haftada 22 puan toplayabilen Fenerbahçemizi,ligin son 4 haftasında da birbirinden kritik maçlar bekliyor.

Lige şampiyonluk hedefiyle başlayan Fenerbahçemiz, son 4 haftada yalnızca 1 galibiyet alabildi. Sarı-lacivertli takımımız, 13 hafta sonunda 22 puan toplayarak tarihinin en kötü başlangıçlarından birini yaptı. Galibiyet serisi elde ederek yükselişe geçmek isteyen Fenerbahçemizi ligin ilk yarısının son 4 maçında da oldukça zorlu rakipler bekliyor.
 
Fenerbahçemiz, 14. haftada Gençlerbirliği'ni konuk edecek. Gençlerbirliği, son 4 haftadaki rakipler arasındaki en zayıf takım olarak görünüyor. Ancak Gençlerbirliği'nin Hamza Hamzaoğlu ile çıkışa geçmesi mücadelenin zorluk seviyesini arttırıyor. Başkent ekibiyle 4 maça çıkan Hamzaoğlu, 2 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.
 
Fenerbahçemiz, 15. haftada ligin en sert deplasmanlarından biri olan Sivas'a konuk olacak. 13. hafta sonunda lider konumunda olan Sivasspor, evinde oynadığı 7 maçın 6'sında galip geldi, 1 maç ise berabere bitti. Deplasman karnesi bir hayli kötü olan Fenerbahçe için çok sıkıntılı bir maç olarak görülüyor. Aralık ayının ortasında yapılacak karşılaşmada kış şartları da takımımız için olumsuz bir etken olacak.
 
Sivas'tan sonra Fenerbahçe'yi bir derbi bekliyor. 16. haftada Fenerbahçemiz, evinde Beşiktaş'ı ağırlayacak. Kara Kartal'ın son haftalardaki çıkışı dikkat çekiyor. Tabii ki geçtiğimiz yıllardaki derbi karnesi, seyirci atmosferi Fenerbahçe'nin lehine olan veriler...
 
Fenerbahçe'nin ilk yarıdaki son maçı ise Rize deplasmanında. Çaykur Rizespor'un istikrarsız sonuçlar alması ve Fenerbahçe'nin Rize'deki başarılı karnesi sarı-lacivertlileri rahatlatıyor.
 
GÖZLER ERSUN YANAL'DA
 
Ersun Yanal yönetimindeki Fenerbahçe, bu maçlardan galibiyet serisi çıkarabilirse şampiyonluk yolunda önemli bir virajı dönüp gidişatı terse çevirecek. Ancak olası puan kayıpları sarı-lacivertlilerde özellikle teknik direktör Ersun Yanal'ın işini zorlaştıracaktır. Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'un Fenerbahçe'ye göre daha rahat bir fikstüre sahip olmaları son 4 haftayı Fenerbahçe için kader haftalarına çeviriyor.
Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları