Fenerbahçe için muhteşem Cumartesi!

Geride kalan cumartesi, Fenerbahçe'yi mest eden bir gün oldu. Erkek voleybol takımı ile şampiyonluk gururu yaşayan Fenerbahçe, kadın basketbolunda ezeli rakip Galatasaray'ı yenerek finale yükseldi. Futbol takımı ise Kasımpaşa deplasmanında kazandı.

Muhteşem cumartesinin son maçında futbol takımı, Kasımpaşa karşısında Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda sahaya çıktı. Başkan Ali Koç, yine tribündeki yerini aldı. Ligde 4 maçtır kazanamayan Fenerbahçe, Neustadter'in kendi kalesine golüyle 1-0 geriye düştü. Ancak Eljif, Valbuena ve Soldado'nun golleriyle 3 puana ulaşan taraf Fenerbahçe oldu. Ligde tek deplasman galibiyetini 16 Eylül 2018'de Konya karşısında alan Sarı-Lacivertliler, Paşa'yı devirerek 7 aylık hasrete de son verdi. Ersun Yanal'ın öğrencileri, 3-1 kazanarak düşme hattıyla arasındaki farkı 5 puana çıkartıp maç fazlasıyla 12. sıraya yükseldi.

Basketbolda final geldi

Pota'nın Kraliçeleri, yarı final serisinde ezeli rakibi Galatasaray ile kıran kırana bir kapışma yaşadı. Seride durum 2-2'ye geldi. Türk sporunun iki çınarı, cumartesi günü final için parkeye çıktı. Son maç da diğerleri gibi müthiş bir heyecana sahne oldu. Fenerbahçe, mücadeleyi 54-51 galip tamamlayarak seride mutlu sona ulaştı. Maçı tribünden izleyen Ali Koç, Galatasaray karşısında gelen final biletiyle büyük sevinç yaşadı. Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, finalde Çukurova ile kozlarını paylaşacak. Seri, çarşamba günü Adana'da oynanacak müsabakayla başlayacak.

Voleybolda 2. zafer

Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı, tam 7 yıldır ligde şampiyonluğa hasretti. Sarı-Lacivertliler, normal sezonu 5. sırada tamamlayabildi. Buna rağmen çeyrek finalde Maliye Piyango'yu saf dışı bırakan Fenerbahçe, yarı finalde ise şampiyonluğun favorilerinden Halkbank'ı yenerek adını finale yazdırdı. Sarı- Lacivertliler, finalde Arkas ile kozlarını paylaştı. İlk iki maçı kazanan Sarı- Lacivertliler, cumartesi günkü karşılaşmayı da set vermeden galip tamamlayarak, ligde tarihinde 5. kez mutlu sona ulaştı. Daha önce Türkiye Kupası'nı kazanan Fenerbahçe'nin erkek voleybolcuları, sezonu çifte zaferle kapattı.

Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları