F.Bahçe Doğuş ligdeki 19. galibiyetini aldı

Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımımız, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 22. hafta maçında Eskişehir Basket’i konuk etti.

Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımımız, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 22. hafta maçında Eskişehir Basket’i konuk etti. Rakibini 79-69 yenen Takımımız, ligdeki 19. galibiyetine imza attı ve liderliğini sürdürdü. Karşılaşmayı Brezilyalı golcü oyuncumuz Fernandao, ailesiyle birlikte izledi. 

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan maça Ekibimiz; Brad Wanamaker, Melih Mahmutoğlu, Marko Guduric, Jan Vesely ve Ahmet Düverioğlu beşiyle başladı.

Vesely, Melih ve Ahmet’in sayılarıyla maçın başında 7-3 öne geçen Takımımız; Wanamaker, Guduric ve Melih ile skoru 17-10’a taşıdı. (03:56) Periyotun devamında farkı koruyan Fenerbahçe Doğuş, çeyreği 23-19 üstün tamamladı.

İkinci çeyreğin ilk dakikalarında Nunnally, Thompson ve Ali Muhammed ile sayılar bulan Takımımız, skoru 30-24’e getirdi. (07:39) Melli ve Ali Muhammed ile farkı çift hanelere taşıyan Fenerbahçe Doğuş, Egehan ve Sinan’ın sayılarıyla soyunma odasına 50-34 önde gitti.

Soyunma odasından Nicolo Melli’nin basketiyle dönen Takımımız, Egehan Arna ve Ahmet Düverioğlu’nun sayılarıyla skoru 56-38’e getirdi. Wanamaker ve Barış ile de Ekibimiz, çeyreği 62-52 üstün geçti.

Melih ve Ahmet’in sayılarıyla dördüncü çeyreğe giren Fenerbahçe Doğuş, skoru 73-55'e getirdi. (06:04) Kalan dakikalarda da farkın kapanmasına izin vermeyen Obradovic'in öğrencileri; maçtan 79-69 galip ayrıldı.

Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları