Euroleague anketine Fenerbahçe damgası

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de, Euroleague Genel Menajerleri arasında yapılan ankete birçok kategoride damgasını vuran ekiplerden biri oldu.

İlk bölüm sonuçları açıklanan ankette Fenerbahçe'miz, oy kullanan genel menajerlerin %93,3’ü tarafından (14 oy) 2017 Final Four’unda yer alması beklenen takımlardan biri olarak gösterildi. Anketin bu bölümünde CSKA Moskova ve Real Madrid, tüm genel menajerlerin oylarını alırken, Olimpiakos da %53.3 oy oranı ile dördüncü takım olarak belirlendi.

Anketin “En İyi Başantrenör” bölümünde ise liderlik, Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic’in oldu. Obradovic, oyların %31.25’ini alarak ilk sırada yer aldı. Obradovic’i, %25.00 ile Dimitris Itoudis ve %18.75 ile David Blatt izledi.

Fenerbahçemizin evi olan Fenerbahçe Ülker Sports Arena da genel menajerler anketinde “En İyi Salon” oylamasında ikinci sırada kendisine yer buldu. Liderlik, oyların %56.25’ini alan Zalgirio Arena’nın olurken, Fenerbahçe Ülker Sports Arena da %18.75 ile ikinci basamakta yer aldı.

Genel menajerler anketinde “Ziyaret Edilmekten En Çok Keyif Alınan Şehir” kategorisinde ilk sıralarda yer aldı. Bu alanda liderlik %50 ile Barcelona’da olurken, bu şehri %18.75 ile Madrid ve %12.5 oy oranları ile İstanbul ve Milano izledi.

Ankette “En Coşkulu Taraftara Sahip Takım” sıralamasında ise liderlik, %56.25 ile Kızılyıldız’ın olurken, Fenerbahçe %12.5 oy oranıyla ikinci sırada yer aldı.

CSKA Moskova, bu ankette %43.3 oy oranıyla “En Zorlu Eşleşme” olarak gösterildi. CSKA’yı bu alanda %18.75’lik oy oranıyla Olimpiakos ve %12.5’lik oranla Bamber takip etti.

Genel menajerler tarafından “İzlenmesi En Çok Keyif Veren” takımlar ise %25.0 ile Baskonia, %18.75 ile CSKA Moskova ve Real Madrid oldu.

Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları