Ersun Yanal kupa 11'ini belirledi!

Süper Lig'in 13. haftasında Göztepe ile deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe'miz sahadan beraberlikle ayrıldı. Futbolcularına bu maçı unutmalarını söyleyen teknik direktör Ersun Yanal, gözünü İstanbulspor ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçına çevirdi.

Süper Lig'in 13. haftasında Göztepe ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Fenerbahçemizde gözler kupaya çevrildi. Fenerbahçe'miz, Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu ilk maçında sahasında oynayacağı İstanbulspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan antrenmanda Göztepe maçında ilk 11 başlayan futbolcular, rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Diğer futbolcular ise koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmasının ardından pas çalışması gerçekleştirdi. Antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi. İdmanda U19 Takımı futbolcuları da yer aldı. 
Yanal'dan Ömer Faruk ve Ferdi kararı!

Sarı-lacivertlilerimizde teknik direktör Ersun Yanal, İstanbulspor karşısına çıkaracağı 11'i de netleştirdi. Yanal, Göztepe maçına 11'de başlayan isimleri bu karşılaşmada dinlendirecek. Ferdi Kadıoğlu'nun maça 11'de başlamsı, Ömer Faruk'un da maçın seyrine göre oyuna dahil olması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin İstanbulspor karşısına şu 11'le çıkması bekleniyor;

Harun Tekin
Murat Sağlam
Adil Rami
Sadık Çiftpınar
Isla
Jailson
Tolgay Arslan
Ferdi Kadıoğlu
Tolga Ciğerci
Zajc
Alper Potuk

Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları