"Çok iyi bir maç olacak"

Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımımızın, Turkish Airlines EuroLeague 2017-2018 sezonu 10. maçında İspanya temsilcisi Baskonia Vitoria Gasteiz takımıyla deplasmanda oynayacağı maç öncesinde, Başantrenörümüz Zeljko Obradovic ve oyuncularımızdan Brad Wanamaker açıklamalarda bulundu.

Baskonia Vitoria Gasteiz takımıyla deplasmanda oynayacağımız maç öncesinde, Başantrenörümüz Zeljko Obradovic ve oyuncularımızdan Brad Wanamaker açıklamalarda bulundu.

Basketbolseverleri için iyi bir maç müjdesi veren Zeljko Obradovic: Basketbolseverler için çok güzel bir karşılaşma olacağını umuyorum. Pedro Martinez’in gelişinden sonra Baskonia iyi oynuyor ve şu anda iyi durumdalar. O nedenle gerçekten çok iyi bir maç bekliyorum. Rakibimiz kaliteli bir takım ve takım olarak oynamayı buluyorlar. Defansif olarak çok agresifler ve hücumda da sayı bulmakta zorlanmıyorlar. Sahayı da iyi koşuyorlar. Baskonia çok iyi bir takım. Şu anda iyi bir durumda olduklarını ve iyi basketbol oynadıklarını söylemek hiç de zor değil. Buesa Arena’da taraftarlar her zaman takımlarını destekliyor ve orada oynamayı seviyorum. EuroLeague’de her karşılaşmada olduğu gibi maçın başından sonuna kadar konsantre olmalı ve kazanmak için iyi bir basketbol oynamalıyız” dedi.

Brad Wanamaker ise, “Bizim için büyük bir maç olacak. Rakibimizin evinde iyi oynadığını, özellikle de maçlara iyi giriş yaptığını biliyoruz. Bizim adımıza kilit nokta, mücadelenin başında konsantre bir şekilde giriş yapmak ve onları yavaşlatmaya çalışmak olacak. Oyunu yakın tutmaya ve sonunda da kazanmaya çalışacağız. Rakibimizin orada çok iyi bir atmosfere sahip olduğunu biliyoruz. Orada oynamak hiçbir zaman kolay değildir. Ancak biz, kendi işimizi yapıp mental ve fiziksel olarak hazır olursak her şeyin iyi gideceğini düşünüyorum” diye konuştu.

Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları