Brezilya'dan genç golcü geliyor!

Moussa Sow'un ayrılığı sonrasında bir forvet transferi için çalışmalar yapan Fenerbahçe'miz ile ilgili Brezilya'dan sürpriz bir iddia geldi.

Moussa Sow'un ayrılığı sonrasında bir forvet transferi için çalışmalar yapan Fenerbahçe'miz ile ilgili Brezilya'dan sürpriz bir iddia geldi. Sarı-lacivertlilerin, Brezilya Serie A ekiplerinden Goias'ta forma giyen Erik Lima ile anlaştığı kaydedildi.

Fenerbahçemizin transfer için Brezilya temsilcisine 7,5 milyon euro ödeyeceği, ancak oyuncunun ara transfer döneminde Fenerbahçemize katılacağı kaydedildi.

"F.BAHÇE İLE SÖZLÜ OLARAK ANLAŞTIK"

Goias Başkanı Sergio Rassi de, Fenerbahçe'miz ile anlaştıklarını açıklarken; "Sözlü olarak anlaşmaya vardık, henüz resmi bir şey yok. Sene sonuna kadar bizimle kalacak. Kulüp transfer ücretinin yarısını şimdi, yarısını ise sene sonunda alacağız. Bir Fenerbahçe yetkilisi buluşup, transferi noktalamayı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Goias formasını 88 mücadelede giyen Erik Lima, 32 kez ağları sarstı. 21 yaşındaki oyuncu, Brezilya U23 Milli Takımı'nda da forma giyiyor.

Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları