Derbide G.Saray'ı farka boğduk!

Basketbol Süper Ligi 4. hafta mücadelesinde Galatasaray Odeabank ile Fenerbahçe Doğuş karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımımız, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 4. hafta maçında Galatasaray Odeabank ile karşılaştı. Sarı kırmızılıların cezası nedeniyle Sinan Erdem Spor Salonu’nda seyircisiz oynanan maçta rakibini 62-83 yenen Takımımız, ligdeki 3. galibiyetine imza attı.

Fenerbahçe Doğuş mücadeleye Sinan, Melih, Ahmet, Guduric ve Melli beşiyle başladı. Kaptan Melih’in 5 sayısıyla maçın başında 7-3 öne fırlayan Takımımız, Ahmet ile de skoru 13-3’e getirdi. (04:37) TV molası dönüşünde 7-0’lık seri yakalayan ev sahibi takım farkı 3’e indirdi. (10-13)  Sloukas ve Guduric’in üçlükleriyle Obradovic’in öğrencileri çeyreği 12-21 önde tamamladı.

Üstün oyununu ikinci çeyreğe de taşıyan Fenerbahçe Doğuş, Melli ve Wanamaker ile skoru 23-28’e getirdi. Barış Hersek ve Wanamaker ile sayılar bulmaya devam eden Takımımız, soyunma odasına 31-43 üstün gitti. Skor Dağılımımız: Thompson 8, Sloukas 7, Wanamaker 7, Ahmet 6, Melih 5, Guduric 5, Melli 3, Barış 2.

Soyunma odasından Ahmet’in turnikesiyle dönen Takımımız, Melih Mahmutoğlu’nun üçlüğü de skoru 31-47’ye taşıdı. Guduric ile art arada iki kere çembere giden Fenerbahçe Doğuş, bu dakikalarda vites yükselterek farkı çeyrek sonunda 23’e çıkardı. (40-63)

Melih Mahmutoğlu ve Guduric ile ev sahi takım karşısındaki skor farkını koruyan Fenerbahçe Doğuş, bu anlarda Egehan Arna  ve Barış Hersek ile sayılar buldu. (52:76) Üstünlüğünü sürdüren Ekibimiz, maçtan 62-83 galip ayrıldı.
Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları