Ali Koç'tan transfer için flaş açıklama!

Fenerbahçemizin Başkanı Ali Koç, WinWin ödüllerinin teslim töreninde transfer konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçemizin Başkanı Ali Koç, transfere dair önemli açıklamalar yaptı. Win Win kampanyasının ödüllerinin dağıtılma töreninde konuşan Ali Koç, transferlere devam edeceklerini belirtti.

Ali Koç, transfer için ''Transferler yaptık şimdiye kadar, daha transfer yapacağımızı ifade etmiştim. Eksiklerimiz de sizlerin de, bizlerin de ifade ettiği gibi, AUDI CUP'ta da gözlemlediğimiz gibi, 2 stoper, 1 6 numara, bir transfer daha olabilir. Bunlar arzu ettiklerimiz. Sınırlı cephaneniz olduğunda, FFP kıskacında olduğunuzda adımları dikkatli atmanız gerekiyor. Net söyleyebilirim ki, transfer olacaktır. Bizim yapacağımız transferler 2 Eylül'e kadar edevam edecektir.'' sözlerini kullandı.

Sezon başında kadrolarının tam olamayacağını belirten Fenerbahçe Başkanı, ''Geçen sene de ifade ettiğim gibi, ana opsiyonlardan biri kiralamak olduğu için, kiralamak istediğiniz kulüpler de ellerindeki oyuncuları sonuna kadar bırakmamaktadır. Bu da söylenebilir ki, sezon girişinde kadromuz tam olmayacak. Görüştüğümüz oyuncular var, önceliklerimiz var, belki önceliklerimiz olmayacak, diğer oyunculara yöneleceğiz. Transferimiz bitmemiştir, devam etmektedir.'' şeklinde konuştu.

Volkan Demirel'in takımda kalıp kalmayacağı sorulan Ali Koç, "Volkan Demirel, dediğim gibi, transfer yapacağımız ya da yapmayacağımız yerlere karar verdiğimizde açıklıyoruz. Onun yeri burası değil" ifadelerini kullandı.
 
Kolarov sorulan başkan, "Herkesin bir yoğurt yiyiş şekli var, bizim şeklimiz de dereyi görmeden paçayı sıvamamak, transfer bitmeden açıklamamam." dedi.
Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları