Ali Koç'tan Ergin Ataman'a flaş sözler!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Anadolu Efes koçu Ergin Ataman'ın Fenerbahçe taraftarı ile yaşadığı polemikle alakalı konuştu.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Anadolu Efes antrenörü Ergin Ataman'ın ile Fenerbahçe taraftarı arasında yaşanılanlara ilişkin konuştu.

İşte o açıklamalar;

"Fenerbahçe Spor Kulübü'yle ile gili diyaloğu, geçmişte çalıştığı kulüplerden kaynaklı olaylardan dolayı farklıdır."

"Kendisi fair-playden bahsetmiş ve özür beklemiş. Bizim Efes'e verdiğimiz destekten dolayı teşekkür beklenilirken bunu duymak üzücü.

"Fenerbahçe taraftarının "mola alsana" tezhuratı sonrasında kendisi küfür etti. Ağır tahrik sonrası kendisi mağduriyet yaratmıştır. Kendisi fair playden bahsedecek son kişidir, özür dilemek de işin arsızlık boyutudur."

"Fazla iyi niyetli olduğunuz zaman insanlar üstünüze çıkabiliyor. Play off da karşılaşacağız. Onlar buraya gelecek, biz oraya gideceğiz. Aynaya baksın, kendine çeki düzen versin. Bu şekilde giderse taraftarları ne emniyet güçleri ne de biz yönetemeyiz. İşine baksın, spor adamı olsun. İşini görsün. Aynı bizim hocamız gibi."

"Efes'in Türk basketboluna yaptığı başarılar ortadadır, bizim başka bir duygumuz olamaz. Üzüntüm şudur ki, Efes gibi bir kulüple aramızda bu husümetin yaşanması kötü bir durumdur."

Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları