Advocaat 10'u ikna etti

Fenerbahçemiz'de hedef 10 numara transferiydi. Ancak Dick Advocaat, kanat oyuncusu istedi. Fenerbahçemizin deneyimli teknik adamı Dick Advocaat, bunun için eski öğrencisi Jeremain Lens ile bizzat görüşüp, ikna etti. Sıra Sunderland'le anlaşmakta...

Fenerbahçe'miz uzun süredir ofansif bir orta saha transferi yapmayı planlıyordu. Bu bölgeye alınacak oyuncunun ardından transfer çalışmaları bitecekti. Ancak takımın başına Dick Advocaat'ın geçmesinin ardından planlar değişti.

Fenerbahçemizin Hollandalı teknik adamı Dick Advocaat, transferde önceliğin 'hızlı ve güçlü' bir kanat oyuncusuna verilmesini istedi. Fenerbahçemiz'de görmeyi arzu ettiği ismi de yönetime açıkladı: Jeremain Lens.

Fenerbahçemizin tecrübeli teknik adamı Dick Advocaat, bu transferde yönetime yardımcı olmak için bizzat devreye girdi.

Kiralık teklifi

Fenerbahçemizin 68 yaşındaki teknik adamı Dick AdvocaatSunderland'de beraber çalıştığı eski öğrencisi Jeremain Lens ile görüştü. 28 yaşındaki futbolcu Jeremain LensDick Advocaat'ın davetine hemen, "Evet" dedi.

Dick Advocaat, oyuncuyu ikna ettikten sonra kulüplerin anlaşması için aradan çekildi. Lens'i kadroda düşünmeyen İngiliz ekibine, UEFA ile yapılan anlaşma nedeniyle satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapılacak.

Kees Vos yardımcı

Fenerbahçemizin bu transfer konusunda bir yardımcısı daha var: Kees Vos!

Robin van Persie'nin menajeri olan Kees Vos aynı zamanda Jeremain Lens'in de temsilcisi. Fenerbahçe'miz ile yakın bir ilişkisi olan Hollandalı menajer Kees VosSunderland'in ikna edilmesi için görüşmelerde yer alacak.

Jeremain Lens'in de Fenerbahçemiz'e gitmek istediğini belirtip, bu konuda kolaylık sağlanmasını isteyecek. Sunderland sorun çıkarmazsa, bu transferin 3 gün içerisinde tamamlanması bekleniyor.

Jeremain Lens'in künyesi

Adı: Jeremain Marciano Lens
Doğum tarihi: 24 Kasım 1987
Doğum yeri: Amsterdam/Hollanda
Pozisyon: Sol kanat, sağ kanat, forvet
Kullandığı ayak: Sağ
Kulübü: Sunderland
Sözleşmesi: 30.06.2019
Oynadığı takımlar: Alkmaar, Nijmegen, PSV, D.Kiev

Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları