
Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco, Gaziantep FK maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
İtalyan teknik adam, Karagümrük maçıyla ilgili olarak, "Son mağlubiyetin herhangi bir tartışması yok, kötü bir oyun sergiledik ve mağlubiyeti hak ettik." dedi.
Tedesco, "Detaylı analizleri yaptık ve gereken sonuçları çıkardık. Bu şekilde bir mağlubiyet alıyorsanız, bunu kendi aranızda konuşursunuz. Son maçta kaybediş şeklimizden sonra konuşacak çok fazla şeyiniz oluyor. Derinlemesine analiz yaptık. Geçmişi değiştiremeyiz ama geleceği değiştirmek bizim elimizde." ifadelerini kullandı.
"BU MAÇ KIRKINCI MAÇ"
Domenico Tedesco, "Şu ana kadar 40 maç oynadık, bu maç 40. maç. 32 maçta 4-2-3-1, 4-3-3 oynadık. Son maçlarda 6 tane önemli sakatımız olduğu için zorunlu değişiklik yaptık. Son maçta da 4-4-2 elmas oynadık çünkü Fred çok iyi performans gösterdi antrenmanda ve Asensio'nun sakatlığı vardı. Biz bugün eski sisteme dönmek istedik. Hala çok eksiğimiz var ama bir yerde özünüze geri dönmeniz gerekiyor. Adım adım özümüze dönüyoruz." sözleriyle konuşmasını noktaladı.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Aziz Yıldırım'dan Ali Koç ve Hakan Safi'ye çağrı!
- İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim listesi
- İşte Hakan Safi'nin yönetim listesi
- Jorge Jesus'tan Fenerbahçe sözleri! Sürpriz Türk talibini de açıkladı
- Hakan Safi, canlı yayında konuşacak
- Aziz Yıldırım'ın iki dev hedefi!
- Edson Alvarez için açıklama: "Fenerbahçe'de kalmayacak!"
- Jorge Jesus'tan Fenerbahçe sözleri! Sürpriz Türk talibini de açıkladı
- Fenerbahçe'ye Fenerium'dan dev gelir!
- Edson Alvarez için açıklama: "Fenerbahçe'de kalmayacak!"
- Buraya 1 günde gelinmedi: Fenerbahçe'nin istikrarı
- Fenerbahçe'de kaleye sürpriz aday: Lucas Chevalier
- Fenerbahçe'ye 50 milyon euroluk golcü: Igor Thiago
- Fenerbahçe'ye 1.92'lik golcü: Mateta




