1907 Fenerbahçe, vadiden mağlup ayrıldı!
1907 Fenerbahçe, Galakticos ile oynadığı League of Legends (LoL) Şampiyonluk Ligi 2017 Kış Mevsimi 4. hafta serisinden puansız ayrıldı. 1907 Fenerbahçe-Galakticos maçında farkı belirleyen isim başarılı ormancı K0u oldu. İşte 1907 Fenerbahçe - Galakticos League of Legends (LoL) maçından detaylar...
news_image

League of Legends (LoL) Şampiyonluk Ligi 2017 Kış Mevsimi 4. haftasında 1907 Fenerbahçe'miz ile Galakticos karşı karşıya geldi.

Serinin ilk maçında 1907 Fenerbahçe, MeanTnT'yi düşünerek yasaklamalar yaptı. Ashe ve Jhin'in yasaklanması sonrası Galakticos, Kalista ile oynamayı seçti. Oyun başında doğru strateji kuran Galakticos, ilk kanı Kalista ile alınca erken oyunda kar topu etkisini yarattı. Kuleleri ve ejderleri alan Galakticos, ardından Baron güçlendirmesini de aldı. 1907 Fenerbahçe, Baron güçlendirmesine kadar her koridordaki minyon farkıyla ayakta kalmıştı. Baron sonrası Galakticos'un skorlar ve kuleler almasıyla birlikte 1907 Fenerbahçe, direnmeye ve oyunu uzatmaya çalıştı. Ancak, Galakticos ikinci Baron güçlendirmesinin ardından rahat bir şekilde maçı kazandı.

Serinin ikinci maçında kırmızı tarafta olan 1907 Fenerbahçe, farklı seçimler olacağını gösterdi. Galakticos, Rengar'ı aldı. Fenerbahçe ise metanın tercih edilen şampiyonlarından LeBlanc ile cevap verdi. Dengeli diğer seçimler sonrası, farkı yaratan isim sezonun en iyi ormancılarından olan K0u oldu. Reach karşısında büyük üstünlük kuran ve Galakticos'un tüm haritada üstün olmasını sağlayan K0u, 1907 Fenerbahçemizin çaresiz kalmasına yol açtı. Galakticos, böylece rahat bir şekilde seriyi kazanmış oldu.

Geçen hafta 2 maçta 6 puan alan 1907 Fenerbahçe, bu sonuçla birlikte haftayı 1 puanla kapattı ve 10 puanda kaldı. Galakticos ise bu galibiyetle birlikte puanını 10'a yükseltti.

1907 Fenerbahçe, gelecek hafta önce AURORA ile, ardından SuperMassive ile zorlu 2 seri yapacak. Galakticos ise CREW ve AURORA serilerinde puanlar arayacak.




superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
  • sfbyorum baloncuk_sol 0
Kaynak :
Sporx.com
Mobil


///