ne operasyonu
01.02.2012
MAA nın istifa etmesiyle bu operasyonun feneri bitirme operasyonu olduğu kanıtlanmış oldu.İlk günden beri yönetimin her konuşmasında kendilerinden emin oldukları zaten operasyonun amacını ortaya çıkarmıştı.
Ne ilginçtir mehmet ali aydınlar başkanlığa gs ve ts nin ısrarlarıyla getirildi ve 4 gün sonra bu operasyon başladı. mehmet ali aydınların ilk gün istfa etmesi gerekirdi oyunu anlaması geç oldu. bu işlerin içinde de zaten ts ve gs li adamlar(!) vardı
Bundan sonra ne olacak çok merak ediyorum.fenerbahçenin şampiyonlar ligi güme gitti bunun hesabını kim verecek.kimse tazminatta bahsetmesin bu büyük kulübün adının bu işe karışması bile yeter.
fener bjk ts nin isimleri şike ile anılıyor ama sadece fener avrupa ya gönderilmedi. bu işler kupayı geri vermekle hak etmediğin kupayı istemekle olmuyor.
fener emenikeyi aldı şike sezeri aldı şike ne hikmetse gs iki maçından önce oyuncu alıyor tık yok.manisa dan yiğiti antalayadan necati o zaman bunlarda şike olmuyormu yok canım bu transfer politikası kesin öyle derler. geçen sene gs ts den engin selçuk ceyhunu alıyor sezon ortasında selçuk eğer ts den ayrılırsam avrupa ya giderim dememişmiydi ne olduda kararından vazgeçti.
başkanımız içerden çıktıklarında da bu kadar rahat rahat konuşacaklar mı acaba.
bide bu kendini bilmez engin baytara cevap vermek şart oldu demiş ya şimdiye kadar fenere bir maç ta 2 kırmızı kart verilmedi engincim fenerde kimse rakibine insanlık dışı hareket yapmıyor senin gibi rakibe kafa atmıyor bir de hiç bir takımda rakibin kart görmemesi(gökhan gönül) için hakemle tartışmıyor.sen önce kendini bir düzelt ondan sonra konuşursun kendini taraftara sevdirmek için boş boş konuşacağına topunu oyna sana tavsiyemdir.
yazımı aykut hocanın lafı ile bitireceğim '' Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü huyu vardır.''
Yorumlarınızı bekliyorum.Güzel günler yakın artık...