

Güiza yine kadroda27 Ağustos 2009 Perşembe * 15:40 İspanya Milli Takımı'nın teknik direktörü Vicente Del Bosque, Belçika ve Estonya ile yapacakları maçlar için 22 kişilik aday kadroya Fenerbahçeli Daniel Güiza'yı da aldı |
![]() ![]() |

İki maçını da sahasında yapacak İspanya'nın 22 kişilik aday kadrosunda şu işimler bulunuyor:
Kaleciler: Casillas (Real Madrid), Reina (Liverpool), Diego Lopez (Villarreal), Defans: Albiol ve Arbeloa (Real Madrid), Marchena (Valencia), Capdevilla (Villarreal), Pique ve Puyol (Barcelona), Monreal (Osasuna), Ortasaha: Riera (Liverpool), Silva ve Mata (Valencia), Busquets ve Xavi (Barcelona), Cesc (Arsenal), Senna ve Cazorla (Villarreal), Xabi Alonso (Real Madrid), Forvet: Villa (Valencia), Güiza (Fenerbahçe), Fernando Torres (Liverpool).
Del Bosque, grupta 12 puanla lider olmalarına rağmen kalan 4 maçtan en az 7 puan çıkarmak zorunda olduklarını ifade etti.
Coruna'daki Riazor Stadı'nda 5 Eylül'de Belçika'ya karşı oynayacakları maçın ''kilit'' olduğunu belirten İspanyol teknik adam, ''Belçika, çok genç ve iyi kalitede oyunculara sahip bir takım. İnşallah rahat bir maç olur, ama ben öyle beklemiyorum. Çok iyi bir takım ve hayati bir maç. Eğer bu maçı kazanırsak Dünya Kupası'nı hemen hemen garantileyeceğiz'' dedi.



![]() |
Hayaller Komşu'da kaldı |
![]() | |
![]() |
1 MAÇ SEYİRCİSİZ! |
![]() | |
![]() |
Başkana yine ret |
![]() | |
![]() |
10.02.12 - Çok çok özel bir tişört! (0) |
![]() |
10.02.12 - Tek yol şampiyonluk (0) |
![]() |
10.02.12 - Bekir hazır kıta (0) |
![]() |
10.02.12 - Metris'e hücum (1) |
![]() |
10.02.12 - 17 milyon euro veren... (0) |
![]() |
10.02.12 - Hedef 3000 (0) |
![]() |
10.02.12 - HAYALİ F.BAHÇE BAŞKANLIĞI (22) |
![]() |
09.02.12 - Melekler çeyrek finalde! (0) |
![]() |
09.02.12 - Sakatlarda son durum (0) |
![]() |
09.02.12 - Başkan'ı yalnız bırakmıyoruz (1) |
