

"Elle atıldı gibi geldi"06 Ağustos 2009 Perşembe * 23:15 Teknik direktörümüz Christoph Daum, Honved maçının ardından yaptığı açıklamada, Honved'in golünün elle atıldığını söyledi. |
![]() ![]() |

![]() | Çıt yok |
![]() | Maçtan notlar |
![]() | Selçuk'a var, Uğur'a yok |
![]() | Ne gerek vardı? |
![]() | Tur burada bitmişti: 1-1 |
Fenerbahçemiz UEFA Avrupa Ligi 3. Ön elem turu rövanş maçında Macaristan temsilcisi Honved ile 1-1 berabere kaldı. Bir üst tura adının yazdıran F.Bahçe'de teknik direktörü Christoph Daum karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.
İşte Christoph Daum'un açıklamaları:
"Burada en önemlisi turu geçmekti. İstanbul'da aldığımız farklı galibiyetten sonra burada berabere kaldık. Kırmızı karttan sonra oyun disiplininden kopmamamız güzel. Maçı 2-0'a da getirebilirdik. Son dakikalarda gol yememiz bizi üzdü, fakat elle atıldı gibi geldi. Pozisyonu tam göremedim. Bilica'nın kırmızı kartı ile ilgili de herhangi bir itirazda bulunmadık. Oyuncularımdan memnunum. 60 dakika bir kişi eksik mücadele ettik ve daha fazla koştuk. Onlarla gurur duyuyorum."
Mehmet Topuz ile ilgili bir soruya ise Daum, "Mehmet'i bana neden soruyorsunuz? Bir sakatlık yaşadı. Tedavisi devam ediyor. Kendisine verilen idman programını uyguluyor. En kısa zamanda aramızda olacak" dedi.



![]() |
7 yıldız transfer edilecek! |
![]() | |
![]() |
Günün flaş iddiası bu! |
![]() | |
![]() |
TRABZONSPOR'LA KAPIŞMA! |
![]() | |
![]() |
18.05.12 - İstanbul'dan ayrıldılar (1) |
![]() |
18.05.12 - Genel kurul heyecanı (0) |
![]() |
18.05.12 - NİHAT ÖZDEMİR KONUŞTU (5) |
![]() |
18.05.12 - Alex yönetime başvurdu! (11) |
![]() |
18.05.12 - Gidecek miyiz? (1) |
![]() |
18.05.12 - Topun ağzındalar... (12) |
![]() |
18.05.12 - Kupa golcüsü Semih! (0) |
![]() |
18.05.12 - 3 isim gündemde (14) |
![]() |
18.05.12 - İsteyince oluyormuş... (1) |
![]() |
18.05.12 - İnce hesaplar (3) |
