Fenerbahçe Taraftar Sitesi
Haber metni fontunu küçültmek için tıklayın Haber metni fontunu büyültmek için tıklayın

KUPA BAŞKANIMIZ İÇİN


02 Ağustos 2009 Pazar * 23:19

Teknik Direktörümüz Christoph Daum, Beşiktaş'ı 2-0 yenerek kazandıkları TFF Süper Kupa'yı kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve taraftarlarına armağan etti.

 
KUPA BAŞKANIMIZ İÇİN
Christoph Daum, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, kendilerine bu olanağı sağlayan kulüp başkanı Aziz Yıldırım adına çok sevindiğini belirterek, "Kupayı başkanımıza ve taraftarlarımıza armağan ediyorum. Fenerbahçe camiası bugün bir kupa elde etti. Bu bizi çok sevindiriyor" dedi.
     
Maçın başında Beşiktaş'ın agresif bir biçimde pres yaptığını anlatan Alman teknik adam, şöyle devam etti: "Bize nefes aldırmadılar. İlk 25-30 dakikada maça giremedik. Şampiyon olmuş bir takım olarak büyük bir özgüvenle maça girdiler. Ancak ikinci bölümde mücadele ederek daha iyi başladık ve eşit bir biçimde oynayabildik. Bu tip maçlarda sonucu ufak tefek hatalar belirler. Golü bulmadan önce kimi pozisyonlarda biraz şanslıydık. Daha sonra yeni Fenerbahçemiz ortaya çıktı. 1-0'dan sonra çok daha iyi organize olduk, maça hakim olduk, ondan sonra mükemmel bir biçimde 2. golü bulduk."
     
Honved maçından sonra Süper Kupa'yı da kazanmanın kendilerini çok sevindirdiğini kaydeden Daum, "Sezon başında başarıya varmamız apayrı bir sevinç. Bu tip zaferler takım için çok önemlidir. Futbolcularımız bu ağır çalışmalarda profesyonelce davrandı. Koyduğumuz temelin sezon boyunca bize çok güzel şeyler getireceğinden eminim" diye konuştu.
    
"ALEX'İ KUTLUYORUM"
    
Daum, takımı ve özellikle kaptan Alex'i kutladığını söyledi. Maçın soyunma odasında başladığını vurgulayan Alman teknik adam, ''Alex, soyunma odasında da kaptanlığını en iyi biçimde gösteriyor. Benim ve yönetimin ona güvenini, inancı, böylece bize geri vermiş oluyor'' dedi.
    
KAZIM'IN DURUMU
    
Karşılaşmada bir pozisyonda sakatlanan ve sahada tedavi olan Kazım'ın hastaneye kaldırıldığını belirten Daum, "Kazım'da hafif bir beyin sarsıntısı oldu, ama hastanede tutmadıkları için umarım ciddi bir sorun yoktur. Kazım'ı değiştirmek zorunda kaldık, çünkü doktorumuzun ona sorduğu kimi şeyleri hatırlayamadı" diye konuştu.
     
Daum, şampiyonluk yarışındaki rakipleri Beşiktaş, Galatasaray, Sivasspor ve Trabzonspor'u ciddiye aldıklarını, Aziz Yıldırım'ın kendilerine verdiği kadroyu en iyi biçimde değerlendirip, Fenerbahçe'nin en güzel yerlere gelmesini dilediğini ifade ederek, "Diğer takımlar da iyi işler yapıyor. Şampiyon olmanın ne kadar zor olduğunu da biliyoruz" dedi.
Kaynak: Anadolu Ajansı
Haber metni fontunu küçültmek için tıklayın Haber metni fontunu büyültmek için tıklayın

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Bizi Takip Edin :
SuperFb google+ SuperFb Twitter SuperFb Facebook Page SuperFB RSS SuperFb İphone SuperFb Mobil

Diğer Haberler En çok yorumlanan haberler
Fenerbahçe Anket
Takımımızın 2011-2012 sezonunda sergilediği performanstan mutlu musunuz?
Multimedya
Duvar Kağıdı
Takvim
E-Kart
  
Bu Sezon
Puan Durumu
Takım Karşılaştır
İç Saha Puan Durumu
Dış Saha Puan Durumu
Son maçlara göre performans
Maçlar
Kulüp
Tarihçe
Şampiyon Yıllar ve Kadrolar
Başkanlar
Kupalar
Yönetim
Takım
Teknik Kadro
Efsaneler
Mobil
Taraftarın Sesi
Fenerbahçe Haberleri
Yazarlar: Tolga Orhun
TV'de Bugün
Fenerbahçe Test
Üye Ol
Bize Ulaşın
Künye
SporxMaç Odası
Sporx TVRusya Ligi
Canlı AnlatımBasketbol
Canlı SonuçlarTenis
Fantezi FutbolYazarlar