
Fenerbahçeile çıktığı ilk maçta Trabzonspor'u yenmeyi başaran Domenico Tedesco, takımın performansından memnun kalmadı.
"BU TEMPO YETERLİ DEĞİL"
Galibiyetle başlamanın öz güven açısından önemli olduğunu ifade eden İtalyan çalıştırıcı oyuncularına, "Kazanmak güzel ama daha hızlı ve daha seri olmamız gerekiyor. Rakip kaleye gitme hızımızı da, topu geri kazanma süratimizi de artırmamız şart. Bu tempo yeterli değil" uyarısı yaptı.
"BUNU KABUL ETMEM"
Birlikte çok fazla çalışma fırsatı olmadan Trabzonspor karşısına çıktıklarını vurgulayan Domenico Tedesco, "Oyun seviyesi kabul edilecek ölçüde değil. Hem bireysel olarak hem de takım olarak gaza basmamız, hızımızı artırmamız gerekiyor" dedi.
YENİ İDMAN PROGRAMI
İşe idman temposunu artırarak başlama kararı alan genç teknik adamın, oyuncuların form durumlarını yükseltmek için yeni programlar hazırladığı da öğrenildi.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Aziz Yıldırım'dan Aykut Kocaman çıkışı!
- Vedat Muriqi'den Fenerbahçe için dev tekliflere ret!
- Aziz Yıldırım'dan Sidiki Cherif sözleri!
- Fenerbahçe, Kim Min-Jae'den fedakarlık bekliyor!
- Aziz Yıldırım'ın yeni golcü adayı: Mateta
- Aziz Yıldırım, transfer için tarih verdi
- Vincenzo Montella'dan geleceği için açıklama!




