
Fenerbahçe'de Mario Branco'nun ayrılmasının ardından Futbol Direktörlüğüne Devin Özek getirilmişti. Bayer Leverkusen'de yaptığı başarılı işleri Fenerbahçe'de de sürdürmek isteyen Özek, teknik direktör Jose Mourinho'yla görüşmek üzere Portekiz'e gitti.
30 yaşındaki spor adamı, Portekizli çalıştırıcıyla toplantılar yapacak. Bu toplantıların ana gündemi ise yeni transferler olacak. Özek, listedeki oyuncuları Mourinho'ya sunacak. Tecrübeli teknik adamın söyleyeceği isimlerle irtibata geçip transferleri bitirmeye çalışacak.
ALİ KOÇ DA KATILACAK
Özek ile Mourinho arasındaki toplantıya başkan Ali Koç'un da görüntülü olarak katılması bekleniyor. Yapılacak bu zirveden sonra Fenerbahçe'nin bazı bölgelerdeki rotası netleşecek. Jose, listedeki yıldızların hangisiyle çalışmak isterse o isim alınacak.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Fenerbahçe'de rota yeniden Wan-Bissaka
- Fenerbahçe'den Şampiyonlar Ligi hamlesi: Moise Kean
- Fenerbahçe'den Kenan Haroun hamlesi
- Osayi-Samuel, Fenerbahçe'ye geri dönmek istiyor
- İsmail Yüksek için Avrupa'da rekabet kızıştı
- Mason Greenwood için geri sayım!
- Nathan Ake'nin Fenerbahçe'ye maliyeti belli oldu!




