PFDK Başkanı Celal Nuri Demirtürk istifa etti! İşte yeni başkan
TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Başkanı Celal Nuri Demirtürk görevinden istifa ederken, yerine Başbuğ Pınarbaşı atandı.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Başkanı Celal Nuri Demirtürk'ün görevinden istifa ettiğini duyurdu.
TFF'den yapılan açıklamada, Demirtürk'ün yanı sıra Başkan Vekili Taha Çalık ve Raportör Üye Serhat Çetin'in de istifalarını sunduğu belirtildi.
Demirtürk'ün istifasının ardından PFDK başkanlığına Başbuğ Pınarbaşı'nın getirildiği ve kurul üyeliklerine de Abdullah Adır ile Yusuf Ziya Taşkın atandığı belirtilerek, "Sayın Pınarbaşı, Sayın Adır ve Sayın Taşkın'a yeni görevlerinde başarılar dileriz. Türk futboluna sağladığı katkılar nedeniyle Sayın Celal Nuri Demirtürk, Sayın Taha Çalık ve Sayın Serhat Çetin'e teşekkür eder, çalışma hayatlarında başarılar dileriz." denildi.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Kaynak :
Anadolu Ajansı
EN ÇOK OKUNANLAR
- Samsunspor - Fenerbahçe: Muhtemel 11'ler
- Fenerbahçe'de flaş McTominay gelişmesi!
- Fenerbahçe'de sözleşme fesih: Amrabat
- Fenerbahçe, Gabriel Mec için düğmeye bastı
- Fenerbahçe'den Malick Fofana için yeni hamle
- Lyon'da Fenerbahçe maçı sonrası ceza şoku
- Barış Göktürk'den Rashford sorusuna dikkat çeken yanıt
EN ÇOK YORUMLANANLAR




