
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin teknik direktörü Pep Guardiola, Gazze halkına destek çağrısında bulundu.
Manchester Üniversitesi'nden fahri doktora ünvanı alan İspanyol teknik adam, törende yaptığı konuşmada, Gazze'de yaşananların acı verici olduğunu belirtti. Guardiola, insan haklarını savunmanın bir ideoloji değil, yaşam sevgisi meselesi olduğunu ifade etti.
İspanyol teknik adam, Gazze'de yaşananların tüm insanlığı ilgilendirdiğini belirterek, "Dört yaşındaki kız ve erkek çocuklarının bombalarla öldürüldüğünü ya da hastanede hayatını kaybettiğini görüyoruz." dedi.
Gazze'de ölen çocukların insanlık adına utanç verici olduğunu söyleyen 54 yaşındaki teknik adam, "Bu meselenin bizim işimiz olmadığını düşünebilirsiniz ama dikkatli olun, bir sonraki dört veya beş yaşındaki çocuklar bizim olacak. Gazze'deki bebeklerin başına gelen korkunç olayları gördükten sonra her sabah uyandığımda çocuklarımı görüyorum." ifadelerini kullandı.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Mahmut Uslu: "Yabancı ve Türk, 2-3 teknik direktör"
- A Milli Takım'da sakatlık: Kerem Aktürkoğlu!
- EuroLeague'de skandal: Fenerbahçe'den özür dilediler!
- Hakan Safi'den teknik direktör ve transfer yanıtı!
- Fenerbahçe'den talep 25 milyon euro: Kim Min Jae
- Atletico Madrid'den Sörloth kararı! İşte istenen rakam
- Hull City, Premier Lig'e yükseldi!
- Hakan Safi'den Osimhen açıklaması: "İstesem alırdım"
- Fenerbahçe'ye Fenerium'dan dev gelir!
- Hakan Safi'den Aziz Yıldırım için olay iddia!
- Edson Alvarez için açıklama: "Fenerbahçe'de kalmayacak!"
- Buraya 1 günde gelinmedi: Fenerbahçe'nin istikrarı
- Kaptan'dan çağrı
- Şekip Mosturoğlu: "Büyüklüğümüz Galatasaray'ın ötesinde bir büyüklük"




