Nice taraftarları, futbolculara saldırdı!
Nice taraftarları, kötü sonuçların ardından tesiste oyunculara saldırdı.

Nice, bu sezon sportif anlamda zor günlerden geçiyor. Son 6 karşılaşmasını kaybeden kulüpte saha dışında da ciddi bir kaos yaşanıyor.
Son olarak Lorient deplasmanında 3-1 kaybeden Nice, maç sonu tesiste büyük şoku yaşadı. Foot Mercato'nun haberine göre, takım, tesislere vardığında 400'e yakın taraftar çevrede toplandı. Taraftarlardan biri otobüsün içine girip oyunculara dışarı inmeleri yönünde tehditler savurdu.
Güvenliğin beklenenden çok daha pasif kalması nedeniyle oyuncular otobüsten indi ve tansiyon bir anda yükseldi.
Nice taraftarları, sınırı aşarak futbolculara hem sözlü hem de fiziksel saldırıda bulundu. Terem Moffi ve Jérémie Boga en çok hedef alınan isimlerdi; ikiliye fiziksel şiddet uygulandı.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
EN ÇOK OKUNANLAR
- Aziz Yıldırım'dan Aykut Kocaman açıklaması!
- Al-Ahli'den Merih Demiral için resmi açıklama
- Hakan Safi'den Luis Suarez sözleri: "Leblebi gibi gol atıyor"
- Mahmut Uslu: "İstersek Mbappe'yi alırız!"
- Hakan Safi, Merih Demiral transferini açıkladı!
- Merih Demiral'dan Fenerbahçe'ye çok yakın!
- Hakan Safi'den flaş "yapı ve hakem" sözleri
EN ÇOK YORUMLANANLAR




