
A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Romanya ile oynanacak olan Dünya Kupası playoff yarı final maçını kafasında oynamaya başladı.
İtalyan çalıştırıcı, zorlu maç öncesinde rakibin artılarını eksilerini değerlendirirken, karşılaşmaya çıkacağı 11'i de büyük ölçüde belirledi. Tecrübeli teknik adam, önümüzdeki iki günde herhangi bir sakatlık yaşanmadığı sürece kafasındaki ilk 11'i bozmayacak. Sakatlıklara göre ise alternatif de belirlemiş durumda.
SANTRFORSUZ PLAN
Montella, son maçlarda olduğu gibi santrforsuz bir oyunu tercih edecek ve 4-6-0 dizilimiyle sahada olacak.
MONTELLA'NIN 11 DÜŞÜNCESİ
Kalede Uğurcan'a formayı verecek olan İtalyan, savunma dörtlüsünü Mert Müldür, Ozan Kabak, Abdülkerim Bardakcı ve Ferdi Kadıoğlu'ndan oluşturacak. Bu dörtlünün önünde İsmail ile Orkun görev yapacak. Sağ kanatta Barış Alper Yılmaz, sol kenarda ise forma Kenan Yıldız'ın olacak.
Ortada Hakan Çalhanoğlu oynayacak. Arda Güler ise ileri uçta serbest oyuncu gibi görev yapacak.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- İsmail Yüksek'e Premier Lig kancası!
- Real Betis'ten Sofyan Amrabat kararı!
- Fenerbahçe'de transfer harekatı! İşte Aziz Yıldırım'In 5 hedefi
- Acun Ilıcalı'dan Türkiye'den transfer sorusuna cevap!
- Mahmut Uslu: "Yabancı ve Türk, 2-3 teknik direktör"
- A Milli Takım'da sakatlık: Kerem Aktürkoğlu!
- EuroLeague'de skandal: Fenerbahçe'den özür dilediler!




