İstanbul'un Silivri ilçesinde meydana gelen 6,2 ve 5,9 büyüklüğündeki depremlerin ardından artçı sarsıntılar devam ediyor.
Okulların 24 Nisan Perşembe günü tatil olup olmayacağı sorusuna açıklama geldi.
OKULLAR 2 GÜN TATİL EDİLDİ
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin açıkladı: "İstanbul'da okullar 2 gün tatil edildi."
ÜNİVERSİTELER DE TATİL
YÖK Başkanı Erol Özvar, "24 Nisan Perşembe günü (Yarın) ve 25 Nisan Cuma günü vakıf ve devlet üniversitelerinde eğitim ve öğretim tehir edilmiştir" dedi.
OKULLARIMIZDA HASAR YOK
Milli Eğitim Bakanı Tekin, "Okullarımızda herhangi bir hasar ya da olumsuzluk yok. İçişleri Bakanımız, AFAD ile yaptığı toplantıda içinde bulunduğumuz durumun psikolojik etkileri sebebiyle vatandaşlarımızın okullarımızı ve okul bahçelerini kullanabileceklerini, bu yüzden okullarımızı tatil etmemizin uygun olacağını söyleyince İçişleri Bakanlığımıza destek olmak amacıyla okullarımızın tatil edilmesine karar verdik." ifadelerini kullandı.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Ergin Ataman'a büyük şok!
- Nottingham Forest'tan Vitor Pereira için resmi açıklama
- Fenerbahçe Beko, Ankara deplasmanında galip
- Voleybol derbisinde Fenerbahçe, Galatasaray'a set vermedi
- Ertan Torunoğulları'ndan forvet cevabı!
- Alperen Şengün'den All-Star öncesi mesaj
- Jorge Jesus: "Al Hilal'in ekonomik gücü daha fazla"




