
Jhon Duran transferini bitirdikten sonra hücum hattına bir takviye daha yapmak isteyen Fenerbahçe, Suudi Arabistan'dan yeni bir fırsat doğmasını bekliyor.
Al-Hilal forması giyen Malcom’un, Kulüpler Dünya Kupası’nda Fluminense’ye karşı alınan mağlubiyet sonrası taraftarlarla yaşadığı gerginliğin ardından kulübüyle iplerin gerildiği öğrenildi.
Bu gelişmelerin ardından Al-Hilal yönetiminin Brezilyalı yıldızla yolları ayırmak istediği, fesih görüşmelerinin başladığı belirtiliyor. Sarı-lacivertli kulüp ise 28 yaşındaki oyuncunun sürecini yakından izliyor.
MALCOM AVRUPA’YA GERİ DÖNMEK İSTİYOR
Barcelona, Zenit ve Bordeaux gibi Avrupa kulüplerinde boy gösteren Malcom’un yeniden kıtaya dönmeye sıcak baktığı ifade ediliyor.
BONSERVİS YOK, MAAŞ PAZARLIĞI VAR
Yıldız ismin beklentisinin 11 milyon Euro civarında olduğu kaydedilirken, Fenerbahçe’nin bonservis bedeli ödemeyecek olması bu transferde avantaj sağlıyor. Yönetimin hedefi, maaş pazarlığında rakamı 8-9 milyon Euro seviyelerine çekerek transferi olumlu sonuçlandırmak.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Mahmut Uslu: "Yabancı ve Türk, 2-3 teknik direktör"
- A Milli Takım'da sakatlık: Kerem Aktürkoğlu!
- EuroLeague'de skandal: Fenerbahçe'den özür dilediler!
- Hakan Safi'den teknik direktör ve transfer yanıtı!
- Fenerbahçe'den talep 25 milyon euro: Kim Min Jae
- Atletico Madrid'den Sörloth kararı! İşte istenen rakam
- Hull City, Premier Lig'e yükseldi!
- Hakan Safi'den Osimhen açıklaması: "İstesem alırdım"
- Fenerbahçe'ye Fenerium'dan dev gelir!
- Hakan Safi'den Aziz Yıldırım için olay iddia!
- Edson Alvarez için açıklama: "Fenerbahçe'de kalmayacak!"
- Buraya 1 günde gelinmedi: Fenerbahçe'nin istikrarı
- Kaptan'dan çağrı
- Şekip Mosturoğlu: "Büyüklüğümüz Galatasaray'ın ötesinde bir büyüklük"




